Gratis levering!!! fra 350,00 DKK
Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Yaguar Fiesta 0,5 kg
Yaguar Fiesta 0,5 kg
Yaguar Fiesta 0,5 kg
Yaguar Fiesta 0,5 kg
Yaguar Fiesta 0,5 kg
Yaguar Fiesta 0,5 kg

Yaguar Fiesta 0,5 kg

  • Yaguar Fiesta 500 g 0,5 kg er en brasiliansk yerba mate fuld af frugtingredienser i perfekt udvalgte proportioner. Den indeholder meget koffein og har en mild smag. Anbefales til begyndere og øvede!
Netto vægt
Smag på Yaguar
Størrelse
60,77 DKK
inkl. moms / stk.
Laveste pris i 30 dage før rabat:
Enhedspris121,54 DKK / kg
Hurtig betaling 1-Click(uden registrering)
14 dage til returnering
Sikker shopping
Efter købet vil du modtage 264.22 pts.

Yaguar Fiesta er yerba mate af højeste kvalitet produceret i overensstemmelse med den århundredgamle sydamerikanske tradition. Den er lavet af ilex, der er dyrket i et mangfoldigt økosystem uden brug af pesticider, kunstgødning og kemiske plantebeskyttelsesmidler. Efter høsten gennemgår bladene og pindene en traditionel tørringsproces ved hjælp af røg. Yaguar er dog langt fra produkter, der er kendt for deres stærkt bitre accenter. Alt sammen takket være den lange modningsperiode (modning), som er helt op til 18 måneder. Derefter bliver den tørrede frugt ædel, og de forskellige planteelementer harmonerer perfekt. På trods af sin milde smag har yerba et højt indhold af naturlig koffein.

Yaguar Fiesta er en lækker frugtagtig yerba mate, som til næsten 1/5 består af ingredienser af naturlig oprindelse i perfekt afbalancerede proportioner. Ud over de milde, langtidskrydrede yerba mate-blade indeholder blandingen også jordbærfrugt med en vidunderlig sød smag. Det står i kontrast til forfriskende mynte og citrongræs med en let syrlig karakter. Det hele er ledsaget af rosenblade. Deres blomsterduft er et godt bindemiddel for alle ingredienser, der bruges i blandingen. Yaguar Fiesta garanterer en stor dosis koffein i en vidunderlig, unik smagsbelægning. På grund af den perfekte balance og manglen på alt for intense noter, vil yerba appellere til både begyndere og avancerede mateister. Vi anbefaler den!

Ingredienser:

80,6 % YERBA MATE, 9,7 % JORDBÆR, CITRONGRÆS, MYNTE, ROSENBLADE, AROMA.

Yderligere information:

Nettovægt : 500 g

Produceret til : Venusti Sp. z o.o.

Oprindelsesland : Brasilien

Forberedelsesmetode : Hæld vand ved en temperatur, der ikke er højere end 80 ° C.

Bedst før : Udløbsdato og batchnummer på pakken.

Opbevares på et køligt og tørt sted

Besøg mærkets officielle hjemmeside.

Mærke
Producentkode
5903919011738
Producentkode
5903919011738
Netto vægt
500g
Yderligere oplysninger
Produktet kan indeholde jordnødder, nødder, glutenholdige kornprodukter.
Mængden af støv i yerba mate
lav mængde støv
Styrke af yerba mate
medium stimulering (3/5)
Bitterhed fra yerba mate
afbalanceret yerba mate med mærkbar bitterhed (3/5)
Har du brug for hjælp? Har du nogle spørgsmål?Stil et spørgsmål, så svarer vi med det samme og offentliggør de mest interessante spørgsmål og svar for andre..
Stil et spørgsmål
Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, bedes du sende os et spørgsmål til dette produkt. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Data behandles i overensstemmelse med Privatlivspolitik. Ved at indsende data accepterer du bestemmelserne om privatlivspolitik.
Skriv din mening
Din mening:
5/5
Tilføj dit eget produktfoto:
pixel