Gratis levering!!! fra 350,01 DKK
Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Mary Rose - Yerbatea Yunnan Sapphire - 50g
Mary Rose - Yerbatea Yunnan Sapphire - 50g
Mary Rose - Yerbatea Yunnan Sapphire - 50g
Mary Rose - Yerbatea Yunnan Sapphire - 50g
Mary Rose - Yerbatea Yunnan Sapphire - 50g
Mary Rose - Yerbatea Yunnan Sapphire - 50g
Mary Rose - Yerbatea Yunnan Sapphire - 50g

Mary Rose - Yerbatea Yunnan Sapphire - 50g

  • Mary Rose Yunnan Sapphire yerbatea kombinerer brasiliansk grøn yerba mate med den intense smag af sort te fra Yunnan. Denne sammensætning indeholder også kornblomstblade, citronskal, tørret aronia og citrongræs.
Størrelse
53,77 DKK
inkl. moms / stk.
Laveste pris i 30 dage før rabat:
Enhedspris1 075,40 DKK / kg
Hurtig betaling 1-Click(uden registrering)
14 dage til returnering
Sikker shopping
Efter købet vil du modtage 233.78 pts.

Står du over for det evige dilemma: te eller yerba mate? Det har vi en løsning på - yerbatea! Det vil sige en kombination af yerba mate og te!

Mary Rose Yunnan Sapphire yerbatea kombinerer brasiliansk grøn yerba mate med den intense smag af sort te fra Yunnan. De jævne, groftskårne stykker af Ilex paraguariensis-bladene danner en utrolig æstetisk sammenhængende komposition med sorte teblade og safirblå kornblomstblade. Tilsætningsstoffer som tørret chokeberry-frugt, citronskal og citrongræs er ansvarlige for blandingens unikke smag. Kombinationen af yerba mate og te har en lidt svagere stimulerende effekt end yerba mate i "fuld størrelse". Yerbatea er derfor ideel til nybegyndere, der endnu ikke er fortrolige med yerba mates stimulerende kraft.

Yderligere oplysninger:

Ingredienser: 65,1% grøn yerba mate, 20% sort yunnan-te, tørret chokeberry-frugt, citronskal, citrongræs, kornblomstblade, aromaer.

Nettovægt: 50 g

Produceret til: Venusti Sp. z o.o.

Oprindelsesland: Brasilien Brasilien

Bedst før: udløbsdato og batchnummer på pakken


Mærkets hjemmeside: www.maryrosetea.com


Hvordan tilbereder man Mary Rose Yunnan Sapphire yerbatea?

Ligesom yerba mate - ved hjælp af en mate-kurv og en bombilla. Fyld kalebassen op med tør yerbatea til ca. 1/3 af dens volumen, hæld vand i ved en temperatur på maks. 80°C, og drik gennem bombillaen. Man kan også brygge yerbatea på samme måde som almindelig te - i et krus, uden bombilla, men med en infuser til at filtrere de ret fine fragmenter af tørret yerbatea fra.

Mary Rose Yerbatea - en overraskende kombination af brasiliansk yerba mate og te!

Mary Rose tilbyder ikke kun kaffe af høj kvalitet og inspirerende naturlige spiselige blomster, men også et bredt udvalg af de fineste kvalitetsteer fra verdens mest anerkendte plantager. Mary Rose tilbyder klassiske varianter af sort og grøn te samt den mindre populære pu-erh-te, der er værdsat for sine sundhedsfremmende egenskaber. Ud over de klassiske varianter finder du også overraskende, originale sammensætninger, som vil stimulere din gane med deres unikke smag. Mary Rose har også noget til dem, der ikke kan beslutte sig for, hvad de bedst kan lide - te eller yerba mate? Løsningen er yerbatea! Det er en kombination af smagen af grøn, lufttørret yerba mate direkte fra Brasilien med en række forskellige teer - grøn, sort, rød og endda koffeinfri rooibos.

Mary Rose - kvalitet, ansvar og det, der er bedst for dig

Hvorfor skal du vælge Mary Rose?

  • Mary Rose-produkter er kendetegnet ved høj kvalitet. Garantien er vores personlige overvågning af hvert trin i deres produktion. Vi sørger for, at det produkt, du får i hænderne, er det bedste, det kan være.
  • Vi går op i, at produkterne er sunde og gode for mennesker og det omgivende miljø, og at deres produktion ikke er skadelig for den natur, vi elsker.
  • Vi tilbyder kun det, vi selv ville vælge til os selv og vores kære. Det, vi kan lide og anser for værdifuldt.
  • Mary Rose-produkter er resultatet af et samarbejde med pålidelige leverandører, som deler vores syn på at respektere miljøet og sikre anstændige arbejdsforhold for deres medarbejdere.
  • Hvert produkt er pakket i en praktisk papæske med et vindue, så du kan se produktet, præcis som det er.
  • Den æstetiske etiket, designet i matchende farvetoner, ser smuk ud på køkkenhylden.
Mærke
Producentkode
5904665803219
Producentkode
5904665803219
Netto vægt
50g [dan]
Opbevaring
Opbevares på et tørt og køligt sted.
Yderligere oplysninger
Produktet kan indeholde jordnødder, nødder, glutenholdige kornprodukter.
Mål på emballage
17,5x7,5x4cm
Har du brug for hjælp? Har du nogle spørgsmål?Stil et spørgsmål, så svarer vi med det samme og offentliggør de mest interessante spørgsmål og svar for andre..
Stil et spørgsmål
Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, bedes du sende os et spørgsmål til dette produkt. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Data behandles i overensstemmelse med Privatlivspolitik. Ved at indsende data accepterer du bestemmelserne om privatlivspolitik.
Skriv din mening
Din mening:
5/5
Tilføj dit eget produktfoto:
pixel