Gratis levering!!! fra 350,00 DKK
Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Mary Rose - hel bønnekaffe Indien Karnataka premium 400g
Mary Rose - hel bønnekaffe Indien Karnataka premium 400g
Mary Rose - hel bønnekaffe Indien Karnataka premium 400g
Mary Rose - hel bønnekaffe Indien Karnataka premium 400g
Mary Rose - hel bønnekaffe Indien Karnataka premium 400g
Mary Rose - hel bønnekaffe Indien Karnataka premium 400g
Mary Rose - hel bønnekaffe Indien Karnataka premium 400g

Mary Rose - hel bønnekaffe Indien Karnataka premium 400g

  • Mary Rose India Karnataka-bønnernes kvalitet, smag og tekstur er påvirket af det gunstige klima - monsuntiden med kraftig regn, varme, fugtige vinde fra Det Arabiske Hav og høje tropiske temperaturer.
Størrelse
127,00 DKK
inkl. moms / stk.
Laveste pris i 30 dage før rabat:
Enhedspris317,50 DKK / kg
Hurtig betaling 1-Click(uden registrering)
14 dage til returnering
Sikker shopping
Efter købet vil du modtage 552.17 pts.

Mary Rose - en kaffe, der vil berøre enhver gane!

Mary Rose-kaffe kommer fra de bedste plantager i hele verden, herunder Brasilien, verdens største kaffeproducent, samt Colombia, Mexico, Indien, Costa Rica, Uganda og andre. Takket være Mary Roses samarbejde med små iværksættere har vi været i stand til at introducere disse kaffespecialiteter på markedet og i vores butik. Mary Rose er et mærke af kaffe af høj kvalitet lavet af specielt udvalgte kaffebønner dyrket på plantager af mesterhåndværkere, der kender hemmelighederne ved kaffedyrkning, og hvordan man får det bedste ud af planten. Kaffebønnerne behandles på en naturlig måde - de tørres uden brug af vand, i solen eller en våd proces - ved hjælp af vand, hvor de rå kaffebønner fermenteres. Bønnerne ristes på et lille, lokalt kafferisteri i det østlige Polen efter en innovativ og ekstremt alsidig metode kaldet omniroast. Det gør det muligt at tilberede brygget på den måde, man ønsker - med professionelt udstyr, derhjemme eller med alternative metoder.

Hel bønne kaffe Mary Rose Indien Karnataka

Den første kaffeplantage i Indien blev etableret i det 16. århundrede, og der knytter sig en legende til den. Baba Budan - en indisk helgen - besluttede under sin pilgrimsrejse til Mekka at smugle kaffe fra Yemen til sit land. Han gemte syv bønner i sit skæg, og da han vendte tilbage, plantede han dem på bjergskråningen i Chandragiri.

Mary Rose India Karnataka-kaffe produceres på plantager, der ligger i en højde af omkring 1000-1500 meter over havets overflade på skråningerne af maleriske vulkanske bjerge i Karnataka-regionen i Indien. Sammen med Kerala og Tamil Nadu er dette et af de traditionelle kaffedyrkningsområder i Indien. Bønnernes kvalitet, smag og konsistens påvirkes af det gunstige klima - monsunsæsonen, der varer halvdelen af året med kraftig regn, varme, fugtige vinde fra Det Arabiske Hav og høje tropiske temperaturer. Kaffekirsebærrene forarbejdes ved hjælp af den vaskede metode. Bønnerne, der er ristet til den universelle omniroast-grad, er kendetegnet ved noter af chokolade, nødder og citron i deres smag og aroma.


Yderligere oplysninger:

Ristningsdato: friskristet kaffe, ristningsdato på pakken.

Forarbejdning: våd

Region: Karnataka, Indien

Højde: ca. 1000-1500 meter over havets overflade

SCAA-score: førsteklasses

Karakter: 19/20 (AA)

Ristning: omniroast

Sensorisk profil (smag og aroma): nødder, chokolade, citron

Syrlighed: sød-citronsyre

Krop: fyldig


Ingredienser: 100% hele bønner, ristet kaffe arabica

Nettovægt: 400 g

Produceret til: Venusti Sp. z o.o.

Oprindelsesland: Indien

Bedst før: udløbsdato og batchnummer på pakken


Mærkets hjemmeside: www.maryrosetea.com


Helbønnekaffe Mary Rose India Karnataka - hvordan laver man en infusion?

Alle Mary Rose-kaffer er kendetegnet ved en ristningsgrad, der kaldes omniroast. Det betyder, at de er alsidige, placerer sig et sted mellem lys og mørk kaffe, kombinerer egenskaberne ved disse to typer og er velegnede til brygning med næsten alle metoder - espressomaskine, drypkaffemaskine, komfurcafetiere eller alternative metoder som kaffekegle, sifon, chemex, fransk presse eller aeropress.

Mary Rose - kvalitet, ansvar og det, der er bedst for dig

Hvorfor skal du vælge Mary Rose?

  • Mary Rose-produkter er kendetegnet ved høj kvalitet. Garantien er vores personlige overvågning af hvert trin i deres produktion. Vi sørger for, at det produkt, du får i hænderne, er det bedste, det kan være.
  • Vi går op i, at produkterne er sunde og gode for mennesker og det omgivende miljø, og at deres produktion ikke er skadelig for den natur, vi elsker.
  • Vi tilbyder kun det, vi selv ville vælge til os selv og vores kære. Det, vi kan lide og anser for værdifuldt.
  • Mary Rose-produkter er resultatet af et samarbejde med pålidelige leverandører, som deler vores syn på at respektere miljøet og sikre anstændige arbejdsforhold for deres ansatte.
  • Den æstetiske etiket ser smuk ud på køkkenhylden.

Hvordan bliver Mary Rose-kaffe lavet?

Trin 1: Mary Rose-kaffe vokser op på lokale plantager, der drives af små entreprenører i forskellige regioner af verden. Fra de soltørrede bær udvindes de grønne, rå kaffebønner, som sendes ud på deres lange rejse til risteriet.

Trin 2: Små partier kaffe ristes i en særlig ovn, hvor temperaturen når op på 250 °C! Bønnerne roterer i maskinen og knækker under varmen. De ristes i et par minutter. Den lille produktionsskala afspejles i den høje kvalitet af den kaffe, der produceres under Mary Rose-mærket.

Trin 3: Mens kaffebønnerne ristes, venter kaffemesteren på det rette øjeblik til at fjerne bønnerne fra risteren og tjekker dem hvert øjeblik for at se, om de har den perfekte farve, størrelse, tekstur eller røgethed.

Trin 4: Kaffen hældes gennem en særlig dør ned i en roterende tromle - en kølebakke udstyret med arme, der fordeler bønnerne jævnt. Ristningsprocessen stopper, og bønnerne afkøles med det samme.

Trin 5: Friskristet Mary Rose-kaffe pakkes i en særlig emballage for at bevare den unikke aroma og smag. Det færdige produkt lander på din køkkenhylde!

Mærke
Producentkode
5904665802694
Producentkode
5904665802694
Netto vægt
400g
Opbevaring
Opbevares på et tørt og køligt sted.
Yderligere oplysninger
Produktet kan indeholde jordnødder, nødder, glutenholdige kornprodukter.
Har du brug for hjælp? Har du nogle spørgsmål?Stil et spørgsmål, så svarer vi med det samme og offentliggør de mest interessante spørgsmål og svar for andre..
Stil et spørgsmål
Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, bedes du sende os et spørgsmål til dette produkt. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Data behandles i overensstemmelse med Privatlivspolitik. Ved at indsende data accepterer du bestemmelserne om privatlivspolitik.
Skriv din mening
Din mening:
5/5
Tilføj dit eget produktfoto:
pixel