Gratis levering!!! fra 350,00 DKK
Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
El Fuego Energia Guarana 50 g

El Fuego Energia Guarana 50 g

  • El Fuego Guarana er en kombination med stort potentiale. Ilex paraguariensis er højt værdsat for sine stimulerende egenskaber, intense i smag og aroma, og forarbejdet i den traditionelle røg- og ildmetode, kombineret med Ilex guayusa og guarana.
Netto vægt
Smak El Fuego
Størrelse
26,77 DKK
inkl. moms / stk.
Laveste pris i 30 dage før rabat:
Enhedspris535,40 DKK / kg
Hurtig betaling 1-Click(uden registrering)
14 dage til returnering
Sikker shopping
Efter købet vil du modtage 116.39 pts.

El Fuego Energia Guarana er en kombination med stort potentiale. Ilex paraguariensis er højt værdsat for sine stimulerende egenskaber, intense i smag og aroma, og forarbejdet i den traditionelle røg- og ildmetode, kombineret med sin ecuadorianske fætter, Ilex guayusa, som indeholder op til 4% koffein! Det stimulerende potentiale forstærkes yderligere af den let syrlige smag af guaranafrugten. En vovet kombination for ægte mateister!

El Fuego produceres på en prestigefyldt plantage i departementet Itapúa, som ligger i det sydlige Paraguay. Den er støvet, intens og bitter med stærke, røgede noter i smag og aroma. Det er en typisk, meget stimulerende paraguayansk yerba mate, som vil vinde ganen hos erfarne mate-drikkere, der er fortrolige med smagen af ægte yerba mate og leder efter et produkt af høj kvalitet. El Fuego er fremstillet efter den traditionelle produktionsmetode, kaldet barbacuá, som består i tørring ved hjælp af ild og varm røg, og derefter modning i 2 år for at opnå styrke. Hver slurk af yerba mate El Fuego stimulerer og giver masser af energi.

Mærk kraften fra det vilde element!

  • Yerba mate El Fuego er en kilde til naturlig koffein i den klassiske paraguayanske stil. Bitter i smagen og røget i aromaen, en af de stærkeste stimulerende yerba mate på markedet!
  • Uden unødvendige tilsætningsstoffer og kunstige smagsstoffer. Indeholder kun naturlige ingredienser.
  • Yerba mate af høj kvalitet til ægte kendere, der sætter pris på fremragende smag og stort potentiale.
  • Dyrket på en prestigefyldt plantage i det sydlige Paraguay, produceret efter den traditionelle barbacuá-metode - kristtorn tørres ved hjælp af ild og røg.
  • Kun de bedste og sundeste, specielt udvalgte blade og kviste af ilex paraguariensis kommer i El Fuego-pakken, som er modnet i 24 måneder!

Ingredienser:

91 % yerba mate med kviste og støv, 5 % Ilex guayusa, 4 % guarana.

Yderligere oplysninger:

Nettovægt: 50 g

Fremstillet til: Venusti Sp. z o.o.

Oprindelsesland: Paraguay

Bedst før: Udløbsdato og batchnummer på pakken


Bemærk venligst: El Fuego giver en enorm dosis energi. Vi anbefaler at drikke med måde - den maksimale daglige portion er 20 g!


Mærkets hjemmeside: www.verdemategreen.com

Mærke
Producentkode
5904665802403
Producentkode
5904665802403
Netto vægt
50g [dan]
Opbevaring
Opbevares på et tørt og køligt sted.
En metode til forberedelse
Hæld vand ved en temperatur, der ikke er højere end 80 ° C.
Yderligere oplysninger
Produktet kan indeholde jordnødder, nødder, glutenholdige kornprodukter.
Vær opmærksom på, at smagsnavnet på yerba mate-prøven kan findes på bagsideetiketten lige ved siden af ingrediensoplysningerne.
Bitterhed fra yerba mate
meget intens yerba mate, med meget udtalt bitterhed (5/5)
Styrke af yerba mate
meget stærk stimulering (5/5)
Mængden af støv i yerba mate
stor mængde støv
Smak El Fuego
Guarana
Har du brug for hjælp? Har du nogle spørgsmål?Stil et spørgsmål, så svarer vi med det samme og offentliggør de mest interessante spørgsmål og svar for andre..
Stil et spørgsmål
Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, bedes du sende os et spørgsmål til dette produkt. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Data behandles i overensstemmelse med Privatlivspolitik. Ved at indsende data accepterer du bestemmelserne om privatlivspolitik.
Skriv din mening
Din mening:
5/5
Tilføj dit eget produktfoto:
pixel