Gratis levering!!! fra 350,01 DKK
Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Mary Rose - Warming Spices Tea - 50 g
Mary Rose - Warming Spices Tea - 50 g
Mary Rose - Warming Spices Tea - 50 g
Mary Rose - Warming Spices Tea - 50 g
Mary Rose - Warming Spices Tea - 50 g
Mary Rose - Warming Spices Tea - 50 g

Mary Rose - Warming Spices Tea - 50 g

  • Mary Rose Warming Spices er en aromatisk tesammensætning af sort te fra Yunnan og forskellige tilsætningsstoffer af naturlig oprindelse. Som navnet antyder, er det en varmende fusion, der er perfekt til efterårs- og vinteraftener.
Størrelse
60,77 DKK
inkl. moms / stk.
Laveste pris i 30 dage før rabat:
Enhedspris1 215,40 DKK / kg
Hurtig betaling 1-Click(uden registrering)
14 dage til returnering
Sikker shopping
Efter købet vil du modtage 264.22 pts.

Mary Rose Warming Spices er en aromatisk tesammensætning af sort te fra Yunnan og forskellige tilsætningsstoffer af naturlig oprindelse. Som navnet antyder, er det en varmende fusion, der er perfekt til efterårs- og vinteraftener. Alt sammen takket være en gennemtænkt og fyldig sammensætning. Den fængslende æteriske duft kommer fra naturlig nellikeolie ledsaget af kanel og en let bitter appelsinskal. Det hele suppleres af en knivspids aromatisk cayennepeber med en subtilt krydret karakter og en smule syrligt citrongræs.

Ingredienser:

81,5 % sort yunnan-te, appelsinskal, citrongræs, naturlige smagsstoffer, kanel, morgenfrue, cayennepeber, naturlig nellikeolie.

Detaljer om produktet:

Nettovægt: 50 g

Oprindelsesland: Kina Kina

Fremstillet til: Venusti Sp. z o.o.

Tilberedningsmetode: Kom en teskefuld te i en 200 ml beholder, og hæld kogende vand over. Bryg tildækket i 5-10 minutter.


Brandets hjemmeside: www.maryrosetea.com


Mary Rose - te af høj kvalitet fra hele verden

Mary Rose tilbyder te fra hele verden.

Mary Rose tilbyder ikke kun kaffe af høj kvalitet og inspirerende naturlige spiselige blomster, men også et bredt udvalg af de fineste kvalitetsteer fra verdens mest anerkendte plantager. Mary Rose tilbyder klassiske varianter af sort og grøn te samt den mindre populære pu-erh-te, der er værdsat for sine sundhedsfremmende egenskaber. Ud over de klassiske smagsvarianter finder du også overraskende, originale sammensætninger, som vil stimulere din gane med deres unikke smag.

Mary Rose - kvalitet, ansvarlighed og det, der er bedst for dig

Hvorfor skal du vælge Mary Rose?

  • Mary Rose-produkter er kendetegnet ved høj kvalitet. Garantien er vores personlige overvågning af hvert trin i deres produktion. Vi sørger for, at det produkt, du får i hænderne, er det bedste, det kan være.
  • Vi går op i, at produkterne er sunde og gode for mennesker og det omgivende miljø, at deres produktion ikke er skadelig for den natur, vi elsker.
  • Vi tilbyder kun det, vi ville vælge til os selv og vores kære. Det, vi kan lide og anser for værdifuldt.
  • Mary Rose-produkter er resultatet af et samarbejde med pålidelige leverandører, som deler vores syn på at respektere miljøet og sikre ordentlige arbejdsforhold for deres ansatte.
  • Hvert produkt er pakket i en praktisk papkasse med et vindue, så du kan se produktet, præcis som det er.
  • Den æstetiske etiket, designet i matchende farvetoner, ser smuk ud på køkkenhylden.
Mærke
Producentkode
5903919017310
Producentkode
5903919017310
Netto vægt
50g [dan]
Opbevaring
Opbevares på et tørt og køligt sted.
Yderligere oplysninger
Produktet kan indeholde jordnødder, nødder, glutenholdige kornprodukter.
Har du brug for hjælp? Har du nogle spørgsmål?Stil et spørgsmål, så svarer vi med det samme og offentliggør de mest interessante spørgsmål og svar for andre..
Stil et spørgsmål
Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, bedes du sende os et spørgsmål til dette produkt. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Data behandles i overensstemmelse med Privatlivspolitik. Ved at indsende data accepterer du bestemmelserne om privatlivspolitik.
Skriv din mening
Din mening:
5/5
Tilføj dit eget produktfoto:
pixel