Gratis levering!!! fra 350,00 DKK
Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Vivarini - Erythritol 1 kg
Vivarini - Erythritol 1 kg
Vivarini - Erythritol 1 kg
Vivarini - Erythritol 1 kg
Vivarini - Erythritol 1 kg
Vivarini - Erythritol 1 kg

Vivarini - Erythritol 1 kg

  • Erythritol kaldes af mange for verdens sundeste sukker. Det er næsten lige så sødt som almindeligt sukker, men indeholder ingen kalorier.
Størrelse
93,77 DKK
inkl. moms / stk.
Laveste pris i 30 dage før rabat:
Enhedspris93,77 DKK / kg
Hurtig betaling 1-Click(uden registrering)
14 dage til returnering
Sikker shopping
Efter købet vil du modtage 407.70 pts.

Erythritol kaldes af mange for verdens sundeste sukker. Det er næsten lige så sødt som almindeligt sukker, men indeholder ingen kalorier og udskilles fuldstændigt fra kroppen. Det har et glykæmisk indeks på nul og kan derfor bruges af insulinresistente og diabetikere uden frygt. Hvis du gerne vil passe på din kost, men ikke kan forestille dig te eller kaffe uden tilsat sukker - så er erythritol den perfekte løsning!

Yderligere oplysninger:

Ingredienser: 100% erythritol

Nettovægt: 1000 g

Producerettil: Venusti Sp. z o.o.

Oprindelsesland: Kina

Bedst før: Udløbsdato og batchnummer på pakken

Erythritol - hvordan og med hvad skal man spise?

Erythritol kan bruges i stedet for almindeligt sukker. Det er derfor velegnet til sødning af drikkevarer, kager eller desserter og giver sødme med en karakteristisk, forfriskende og let mintsmag. Det skal dog bruges med måde. For stort forbrug kan have en afførende effekt.


Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 0kJ/0kcal;
Fedt:
heraf: mættede fedtsyrer:
0g,
0g;
Kulhydrater:
heraf sukkerarter:
100g,
0g;
Protein: 0g;
Salt: 0g.

Hvorfor skal du vælge Vivarini?

  • Vivarini opfylder forventningerne hos forbrugerne - selv de mest kræsne - som ønsker fremragende smag i de produkter, de vælger, med opmærksomhed på høj kvalitet, dokumenteret oprindelse og de højeste etiske produktionsstandarder.
  • Vivarini er forpligtet til at bruge de kortest mulige ruter til transport af varer. Det minimerer CO2-fodaftrykket og gør dermed Vivarinis produkter endnu mere miljøvenlige.
  • Vivarini er et brand, der kun arbejder med pålidelige og troværdige avlere, som er i stand til at opfylde en række strenge standarder.
  • Vivarini-produkter er certificeret til at opfylde kravene til fødevaresikkerhed og garanterer deres naturlige oprindelse (ingen GMO!).
  • Du vil modtage hvert af de produkter, du bestiller, i forseglet, fødevaregodkendt emballage, der perfekt beskytter indholdet mod forvitring og tab af deres dyrebare kvaliteter.
Mærke
Producentkode
5903919012452
Producentkode
5903919012452
Netto vægt
1000g
Mærke
Vivarini
Opbevaring
Opbevares på et tørt og køligt sted.
Yderligere oplysninger
Produktet kan indeholde jordnødder, nødder, glutenholdige kornprodukter.
Har du brug for hjælp? Har du nogle spørgsmål?Stil et spørgsmål, så svarer vi med det samme og offentliggør de mest interessante spørgsmål og svar for andre..
Stil et spørgsmål
Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, bedes du sende os et spørgsmål til dette produkt. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Data behandles i overensstemmelse med Privatlivspolitik. Ved at indsende data accepterer du bestemmelserne om privatlivspolitik.
Skriv din mening
Din mening:
5/5
Tilføj dit eget produktfoto:
pixel