Gratis levering!!! fra 350,01 DKK
Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Vivarini - Tranebær (tørrede) 1 kg
Vivarini - Tranebær (tørrede) 1 kg
Vivarini - Tranebær (tørrede) 1 kg
Vivarini - Tranebær (tørrede) 1 kg
Vivarini - Tranebær (tørrede) 1 kg
Vivarini - Tranebær (tørrede) 1 kg
Vivarini - Tranebær (tørrede) 1 kg
Vivarini - Tranebær (tørrede) 1 kg

Vivarini - Tranebær (tørrede) 1 kg

  • Tranebær er ikke bare lækre, men også dejlige i deres fylde. Når de tørres, bliver de søde med en delikat syrlig note. De er perfekte som en snack, en ingrediens i forskellige retter og en tilføjelse til infusioner.
Netto vægt
Størrelse
147,00 DKK
inkl. moms / stk.
Laveste pris i 30 dage før rabat:
Enhedspris147,00 DKK / kg
Hurtig betaling 1-Click(uden registrering)
14 dage til returnering
Sikker shopping
Efter købet vil du modtage 639.13 pts.

Tranebær er ikke bare lækre, men også dejlige i deres rigdom. Den rå frugt indeholder anthocyaniner, som giver den en syrlig, syrlig smag. Når de tørres, bliver de søde med en delikat syrlig note. De er perfekte som en selvstændig snack mellem måltiderne, som erstatning for slik. De passer vidunderligt sammen med urtebaserede infusioner, te og yerba mate. De er også en god tilføjelse til kager, desserter, saucer, salater eller andre retter. Tørrede tranebær har et væld af anvendelsesmuligheder!

Yderligere oplysninger:

Ingredienser: 54% tranebær, sukker, solsikkeolie

Nettovægt: 1000 g

Produceret til: Venusti Sp. z o.o.

Oprindelsesland: Canada

Bedst før: Udløbsdato og batchnummer på pakken

Tørrede tranebær - hvordan og med hvad skal man spise?

På grund af tilstedeværelsen af anthocyaniner har rå tranebær en meget syrlig smag. Det er derfor, vi tilbyder dem i tørret form tilsat sukker og naturlig vegetabilsk olie. Syrligheden neutraliseres på passende vis, og frugten er velegnet både til direkte indtagelse og som tilsætning til retter og desserter. De er særligt velsmagende som ingrediens i havregryn eller mysli. Nogle beriger deres teblandinger eller yerba mate med tranebær. Som du kan se, er anvendelsesmulighederne mange!


Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 1411kJ/337kcal;
Fedt:
heraf: mættede fedtsyrer:
0.37g,
0.05g;
Kulhydrater:
heraf sukkerarter:
83.5g,
68.7g;
Fiber: 4.3g;
Protein: 0g;
Salt: 0.01g.

Hvorfor skal du vælge Vivarini?

  • Vivarini opfylder forventningerne hos forbrugerne - selv de mest kræsne - som ønsker fremragende smag i de produkter, de vælger, med opmærksomhed på høj kvalitet, dokumenteret oprindelse og de højeste etiske produktionsstandarder.
  • Vivarini er forpligtet til at bruge de kortest mulige ruter til transport af varer. Det minimerer CO2-fodaftrykket og gør dermed Vivarinis produkter endnu mere miljøvenlige.
  • Vivarini er et brand, der kun arbejder med pålidelige og troværdige avlere, som er i stand til at opfylde en række strenge standarder.
  • Vivarini-produkterne er certificeret til at opfylde kravene til fødevaresikkerhed og garanterer deres naturlige oprindelse (ingen GMO!).
  • Du vil modtage hvert af de produkter, du bestiller, i forseglet, fødevaregodkendt emballage, der perfekt beskytter indholdet mod forvitring og tab af deres dyrebare kvaliteter.
Mærke
Producentkode
5903919012438
Producentkode
5903919012438
Netto vægt
1000g
Mærke
Vivarini
Opbevaring
Opbevares på et tørt og køligt sted.
Yderligere oplysninger
Produktet kan indeholde jordnødder, nødder, glutenholdige kornprodukter.
Har du brug for hjælp? Har du nogle spørgsmål?Stil et spørgsmål, så svarer vi med det samme og offentliggør de mest interessante spørgsmål og svar for andre..
Stil et spørgsmål
Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, bedes du sende os et spørgsmål til dette produkt. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Data behandles i overensstemmelse med Privatlivspolitik. Ved at indsende data accepterer du bestemmelserne om privatlivspolitik.
Skriv din mening
Din mening:
5/5
Tilføj dit eget produktfoto:
pixel