Gratis levering!!! fra 350,01 DKK
Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Vivarini - Paranødder 1 kg
Vivarini - Paranødder 1 kg
Vivarini - Paranødder 1 kg
Vivarini - Paranødder 1 kg
Vivarini - Paranødder 1 kg

Vivarini - Paranødder 1 kg

  • Paranødder, også kendt som "brasiliansk guld", er en af de mest værdsatte nødder i verden. Deres delikate tekstur og aromatiske, smøragtige karakter vil bogstaveligt talt forføre dine smagsløg!
Netto vægt
Størrelse
237,00 DKK
inkl. moms / stk.
Laveste pris i 30 dage før rabat:
Enhedspris237,00 DKK / kg
Hurtig betaling 1-Click(uden registrering)
14 dage til returnering
Sikker shopping
Efter købet vil du modtage 1030.43 pts.

Paranødder, også kendt som "brasiliansk guld", er en af de mest værdsatte nødder i verden. De skylder deres enorme popularitet deres fremragende smag og ernæringsmæssige kvaliteter. Deres delikate tekstur og aromatiske, smøragtige karakter vil forføre dine smagsløg!

Yderligere oplysninger:

Ingredienser: 100% paranødder

Nettovægt: 1000 g

Producerettil: Venusti Sp. z o.o.

Oprindelsesland: Bolivia

Bedst før: Udløbsdato og batchnummer på pakken

Paranødder - hvordan og med hvad skal man spise dem?

Den lækre, cremede smag af paranødder gør dem ideelle til direkte indtagelse som en sund snack. Samtidig har de en række interessante kulinariske anvendelsesmuligheder. De vil være et godt supplement til morgenmad, såsom havregryn eller mysli. De smager fantastisk i kager og bagværk, og endda i salater (både søde og salte) eller hovedretter. Blendet får de derimod konsistens som en fin creme, der er ideel til desserter og sandwich. Som du kan se, er der mange måder at bruge dem på i køkkenet. Vælg den, der passer dig bedst, og nyd de værdifulde egenskaber ved paranødder uden nogen begrænsninger!


Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 2894kJ/689kcal;
Fedt:
heraf: mættede fedtsyrer:
66.4g,
15.1g;
Kulhydrater:
heraf sukkerarter:
4.8g,
2.3g;
Protein: 14.3g;
Salt: 0.01g.

Hvorfor skal du vælge Vivarini?

  • Vivarini opfylder forventningerne hos forbrugerne - selv de mest kræsne - som ønsker fremragende smag i de produkter, de vælger, med opmærksomhed på høj kvalitet, dokumenteret oprindelse og de højeste etiske produktionsstandarder.
  • Vivarini er forpligtet til at bruge de kortest mulige ruter til transport af varer. Det minimerer CO2-fodaftrykket og gør dermed Vivarinis produkter endnu mere miljøvenlige.
  • Vivarini er et brand, der kun arbejder med pålidelige og troværdige avlere, som er i stand til at opfylde en række strenge standarder.
  • Vivarini-produkterne er certificeret til at opfylde kravene til fødevaresikkerhed og garanterer deres naturlige oprindelse (ingen GMO!).
  • Du vil modtage hvert af de produkter, du bestiller, i forseglet, fødevaregodkendt emballage, der perfekt beskytter indholdet mod forvitring og tab af deres dyrebare kvaliteter.
Mærke
Producentkode
5903919012421
Producentkode
5903919012421
Netto vægt
1000g
Mærke
Vivarini
Opbevaring
Opbevares på et tørt og køligt sted.
Yderligere oplysninger
Produktet kan indeholde jordnødder, nødder, glutenholdige kornprodukter.
Har du brug for hjælp? Har du nogle spørgsmål?Stil et spørgsmål, så svarer vi med det samme og offentliggør de mest interessante spørgsmål og svar for andre..
Stil et spørgsmål
Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, bedes du sende os et spørgsmål til dette produkt. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Data behandles i overensstemmelse med Privatlivspolitik. Ved at indsende data accepterer du bestemmelserne om privatlivspolitik.
Skriv din mening
Din mening:
5/5
Tilføj dit eget produktfoto:
pixel