Gratis levering!!! fra 350,00 DKK
Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Vivarini - Naturlige mandler (mørke) 250g
Vivarini - Naturlige mandler (mørke) 250g
Vivarini - Naturlige mandler (mørke) 250g
Vivarini - Naturlige mandler (mørke) 250g
Vivarini - Naturlige mandler (mørke) 250g
Vivarini - Naturlige mandler (mørke) 250g
Vivarini - Naturlige mandler (mørke) 250g
Vivarini - Naturlige mandler (mørke) 250g

Vivarini - Naturlige mandler (mørke) 250g

  • Mandler er en af de mest populære nødder med en behagelig, let sødlig smag. De kan spises alene - som en lækker og sund snack - eller tilsættes som ingrediens i en række forskellige retter og desserter. Mulighederne er uendelige!
Netto vægt
Størrelse
83,77 DKK
inkl. moms / stk.
Laveste pris i 30 dage før rabat:
Enhedspris335,08 DKK / kg
Hurtig betaling 1-Click(uden registrering)
14 dage til returnering
Sikker shopping
Efter købet vil du modtage 364.22 pts.

Mandler er en af de mest populære nødder med en behagelig, delikat sødlig smag. De er rige på næringsværdier, især protein og umættede fedtsyrer. De kan spises alene - som en lækker og sund snack - eller tilsættes som ingrediens i en række forskellige retter og desserter. Mulighederne er uendelige!

Yderligere oplysninger:

Ingredienser: 100% naturlige mandler - mørke

Nettovægt: 250 g

Produceret til: Venusti Sp. z o.o.

Oprindelsesland: Australien

Bedst før: Udløbsdato og batchnummer på pakken

Mandler - hvordan og med hvad skal man spise?

Mandler kan være en sund og nærende snack, men også et godt supplement til mange forskellige retter. De kan være en god ingrediens i havregryn eller müsli, og de er også almindelige i kager, tærter og andet bagværk. Mandler er søde, og så passer de fantastisk til smagen af grøntsagssalater. De er også et godt supplement til kyllingeretter. Det er værd at nævne, at vi kan bruge mandler som basis til at lave mandelmælk, og efter blendning kan vi få lækkert og næringsrigt mandelsmør. Som du kan se, er der masser af muligheder, og det eneste, der begrænser os, er vores egen fantasi. Men hvis vi ikke er i humør til dristige eksperimenter, kan vi bare gnaske et par mandler. De vil nemt stille vores sult på en sund og naturlig måde.


Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 2566kJ/621kcal;
Fedt:
heraf: mættede fedtsyrer:
52g,
4.74g;
Kulhydrater:
heraf sukkerarter:
7.6g,
4.9g;
Protein: 12.9g;
Salt: 0.04g.

Hvorfor skal du vælge Vivarini?

  • Vivarini opfylder forventningerne hos forbrugerne - selv de mest kræsne - som ønsker fremragende smag i de produkter, de vælger, med opmærksomhed på høj kvalitet, dokumenteret oprindelse og de højeste etiske produktionsstandarder.
  • Vivarini er forpligtet til at bruge de kortest mulige ruter til transport af varer. Det minimerer CO2-fodaftrykket og gør dermed Vivarinis produkter endnu mere miljøvenlige.
  • Vivarini er et brand, der kun arbejder med pålidelige og troværdige avlere, som er i stand til at opfylde en række strenge standarder.
  • Vivarini-produkterne er certificeret til at opfylde kravene til fødevaresikkerhed og garanterer deres naturlige oprindelse (ingen GMO!).
  • Du vil modtage hvert af de produkter, du bestiller, i forseglet, fødevaregodkendt emballage, der perfekt beskytter indholdet mod forvitring og tab af deres dyrebare kvaliteter.
Mærke
Producentkode
5903919012346
Producentkode
5903919012346
Netto vægt
250g
Mærke
Vivarini
Opbevaring
Opbevares på et tørt og køligt sted.
Yderligere oplysninger
Produktet kan indeholde jordnødder, nødder, glutenholdige kornprodukter.
Har du brug for hjælp? Har du nogle spørgsmål?Stil et spørgsmål, så svarer vi med det samme og offentliggør de mest interessante spørgsmål og svar for andre..
Stil et spørgsmål
Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, bedes du sende os et spørgsmål til dette produkt. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Data behandles i overensstemmelse med Privatlivspolitik. Ved at indsende data accepterer du bestemmelserne om privatlivspolitik.
Skriv din mening
Din mening:
5/5
Tilføj dit eget produktfoto:
pixel