Gratis levering!!! fra 350,00 DKK
Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Vivarini - Gojibær (tørrede) 250g
Vivarini - Gojibær (tørrede) 250g
Vivarini - Gojibær (tørrede) 250g
Vivarini - Gojibær (tørrede) 250g
Vivarini - Gojibær (tørrede) 250g
Vivarini - Gojibær (tørrede) 250g
Vivarini - Gojibær (tørrede) 250g
Vivarini - Gojibær (tørrede) 250g

Vivarini - Gojibær (tørrede) 250g

  • Gojibær er klassificeret som "superfoods". De finder anvendelse i køkkenet som ingrediens i sunde retter. De fungerer også godt som tilsætning til infusioner.
Netto vægt
Størrelse
107,00 DKK
inkl. moms / stk.
Laveste pris i 30 dage før rabat:
Enhedspris428,00 DKK / kg
Hurtig betaling 1-Click(uden registrering)
14 dage til returnering
Sikker shopping
Efter købet vil du modtage 465.22 pts.

Gojibær stammer fra Asien, hvor de i århundreder har været en vigtig del af den traditionelle naturmedicin. I Kina betragtes de som nøglen til et langt liv. En række fordele gør gojibær til en af de såkaldte "superfoods". Frugtens let syrlige smag minder om tranebær. Gojibær har fundet vej til køkkenet som en ingrediens i sunde desserter, kager og andre snacks. De fungerer også godt som en tilføjelse til infusioner. De findes ofte i blandinger af eksotiske teer og optræder også i selskab med den stimulerende yerba mate.

Yderligere oplysninger:

Ingredienser: 100% tørrede gojibær

Nettovægt: 250 g

Producerettil: Venusti Sp. z o.o.

Oprindelsesland: Kina

Bedst før: Udløbsdato og batchnummer på pakken

Tørrede gojibær - hvordan og med hvad skal man spise?

Ud over deres mange værdifulde næringsstoffer er en af de største fordele ved gojibær deres brede kulinariske anvendelsesmuligheder, som gør, at de nemt kan indgå i vores daglige menu. De er særligt velegnede som ingrediens i forskellige former for havregryn og mysli, samt som tilsætning til kager, cheesecakes eller bagværk. Vi kan bruge dem til at berige juice og andre kolde drikke, såvel som i sofistikerede te- eller yerba mate-blandinger. I hver af disse præsentationer viser gojibær et lidt anderledes, men lige så lækkert og aromatisk ansigt!


Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 1441kJ/343kcal;
Fedt:
heraf: mættede fedtsyrer:
0.4g,
0g;
Kulhydrater:
heraf sukkerarter:
64g,
45.6g;
Protein: 14.3g;
Salt: 0.75g.

Hvorfor skal du vælge Vivarini?

  • Vivarini opfylder forventningerne hos forbrugerne - selv de mest kræsne - som ønsker fremragende smag i de produkter, de vælger, med opmærksomhed på høj kvalitet, dokumenteret oprindelse og de højeste etiske produktionsstandarder.
  • Vivarini er forpligtet til at bruge de kortest mulige ruter til transport af varer. Det minimerer CO2-fodaftrykket og gør dermed Vivarinis produkter endnu mere miljøvenlige.
  • Vivarini er et brand, der kun arbejder med pålidelige og troværdige avlere, som er i stand til at opfylde en række strenge standarder.
  • Vivarini-produkterne er certificeret til at opfylde kravene til fødevaresikkerhed og garanterer deres naturlige oprindelse (ingen GMO!).
  • Du vil modtage hvert af de produkter, du bestiller, i forseglet, fødevaregodkendt emballage, der perfekt beskytter indholdet mod forvitring og tab af deres dyrebare kvaliteter.
Mærke
Producentkode
5902701420246
Producentkode
5902701420246
Netto vægt
250g
Mærke
Vivarini
Opbevaring
Opbevares på et tørt og køligt sted.
Yderligere oplysninger
Produktet kan indeholde jordnødder, nødder, glutenholdige kornprodukter.
Har du brug for hjælp? Har du nogle spørgsmål?Stil et spørgsmål, så svarer vi med det samme og offentliggør de mest interessante spørgsmål og svar for andre..
Stil et spørgsmål
Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, bedes du sende os et spørgsmål til dette produkt. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Data behandles i overensstemmelse med Privatlivspolitik. Ved at indsende data accepterer du bestemmelserne om privatlivspolitik.
Skriv din mening
Din mening:
5/5
Tilføj dit eget produktfoto:
pixel