Gratis levering!!! fra 350,00 DKK
Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Vivarini - Rosmarin (økologisk) 50g
Vivarini - Rosmarin (økologisk) 50g
Vivarini - Rosmarin (økologisk) 50g
Vivarini - Rosmarin (økologisk) 50g
Vivarini - Rosmarin (økologisk) 50g
Vivarini - Rosmarin (økologisk) 50g
Vivarini - Rosmarin (økologisk) 50g
Vivarini - Rosmarin (økologisk) 50g
Særligt tilbud Okazja

Vivarini - Rosmarin (økologisk) 50g

  • Rosmarin er en plante med en behagelig aroma. Den er fantastisk i køkkenet som krydderi for at give et sprødt, urteagtigt touch. Vi anbefaler også at tilberede en lækker urteinfusion baseret på den eller at tilsætte den til te eller yerba mate.
Størrelse
57,77 DKK(Rabat 20%)
46,22 DKK
inkl. moms / stk.
Laveste pris i 30 dage før rabat:
Enhedspris924,40 DKK / kg
Hurtig betaling 1-Click(uden registrering)
14 dage til returnering
Sikker shopping
Efter købet vil du modtage 200.96 pts.

Rosmarin er en plante med en behagelig aroma, som oprindeligt stammer fra Middelhavsområdet. De karakteristiske blade, som ligner fyrrenåle, afgiver en intens, sødlig urtearoma, når man gnider dem mod fingrene. Smagen er let bitter og forfriskende, hvilket gør den ideel som krydderi. Det passer særligt godt til kød, især fisk. Det kan også bruges i supper, risretter, saucer eller salater. Rosmarin kan også bruges til at lave en aromatisk infusion med en intens urtesmag og -aroma. Du kan tilføje en knivspids rosmarin til te, urter eller yerba mate for at give dem et frisk touch.

Yderligere oplysninger:

Ingredienser: 100% rosmarin

Nettovægt: 50 g

Producerettil: Venusti Sp. z o.o.

Oprindelsesland: Spanien

Bedst før: udløbsdato og batchnummer på pakken

Rosmarin - hvordan tilbereder man en infusion?

Rosmarin kan bruges til at lave en selvstændig infusion eller tilsættes i små mængder til te, yerba mate eller blandede krydderurter. Tilbered en infusion ved at hælde 1 teskefuld rosmarin over ca. 200 ml kogende vand. Lad infusionen trække tildækket i ca. 5 minutter. Du kan tilføje en skive citron og frisk ingefær til rosmarininfusionen og søde med en teskefuld honning.


Hvorfor skal du vælge Vivarini?

  • Vivarini opfylder forventningerne hos forbrugerne - selv de mest kræsne - som ønsker fremragende smag i de produkter, de vælger, med opmærksomhed på høj kvalitet, dokumenteret oprindelse og de højeste etiske produktionsstandarder.
  • Vivarini er forpligtet til at bruge de kortest mulige ruter til transport af varer. Det minimerer CO2-fodaftrykket og gør dermed Vivarinis produkter endnu mere miljøvenlige.
  • Vivarini er et brand, der kun arbejder med pålidelige og troværdige avlere, som er i stand til at opfylde en række strenge standarder.
  • Vivarini-produkter er certificeret til at opfylde kravene til fødevaresikkerhed og garanterer deres naturlige oprindelse (ingen GMO!).
  • Du vil modtage hvert af de produkter, du bestiller, i forseglet, fødevaregodkendt emballage, der perfekt beskytter indholdet mod forvitring og tab af deres dyrebare kvaliteter.
Mærke
Producentkode
5903919012056
Producentkode
5903919012056
Netto vægt
50g [dan]
Mærke
Vivarini
Producentens kode
8054
Navn
Vivarini – Papaja Kostka 50g
Yderligere oplysninger
Produktet kan indeholde jordnødder, nødder, glutenholdige kornprodukter.
Produkt med økologisk certifikat: PL-EKO-02 (Landbrug uden for EU)
Har du brug for hjælp? Har du nogle spørgsmål?Stil et spørgsmål, så svarer vi med det samme og offentliggør de mest interessante spørgsmål og svar for andre..
Stil et spørgsmål
Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, bedes du sende os et spørgsmål til dette produkt. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Data behandles i overensstemmelse med Privatlivspolitik. Ved at indsende data accepterer du bestemmelserne om privatlivspolitik.
Skriv din mening
Din mening:
5/5
Tilføj dit eget produktfoto:
pixel