Gratis levering!!! fra 350,00 DKK
Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Keramisk Guampa "Felipe" - ok. 200 ml

Keramisk Guampa "Felipe" - ok. 200 ml

  • Felipe 200 ml er en keramisk beholder til yerba mate. Den karakteristiske form er inspireret af guampa, en traditionel ret lavet af horn fra kvæg, som især er populær blandt gauchoer.
Størrelse
76,77 DKK
inkl. moms / stk.
Laveste pris i 30 dage før rabat:
Hurtig betaling 1-Click(uden registrering)
14 dage til returnering
Sikker shopping
Efter købet vil du modtage 333.78 pts.

" Felipe " er et keramisk yerba mate-fad. Den karakteristiske form er inspireret af guampa, et traditionelt fad lavet af horn fra kvæg, som især er populært blandt Gauchos, dvs. argentinske cowboys. Den solide konstruktion af keramisk ler af høj kvalitet sikrer høj modstandsdygtighed over for skader og garanterer optimale varmeisoleringsegenskaber. Det stilfulde design går hånd i hånd med brugervenligheden. Karret er meget praktisk og vækker samtidig interesse med et interessant udseende. Det er også meget nemt at vedligeholde i det daglige. I modsætning til træmakkeren kræver "Felipe" guampa ikke nogen særlig forberedelse og er klar til brug umiddelbart efter skoldning med varmt vand.

Information om produktet:

Kapacitet : ca. 200 ml

Højde : 14 cm

Diameter i bunden : 5 cm

Diameter i toppen : 6 cm

Originalt produkt fra Cebador . Besøg mærkets officielle hjemmeside

Producentkode
5903919011059
Producentkode
5903919011059
Mærke
Cebador
Har du brug for hjælp? Har du nogle spørgsmål?Stil et spørgsmål, så svarer vi med det samme og offentliggør de mest interessante spørgsmål og svar for andre..
Stil et spørgsmål
Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, bedes du sende os et spørgsmål til dette produkt. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Data behandles i overensstemmelse med Privatlivspolitik. Ved at indsende data accepterer du bestemmelserne om privatlivspolitik.
Skriv din mening
Din mening:
5/5
Tilføj dit eget produktfoto:
pixel