Gratis levering!!! fra 350,00 DKK
Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Vivarini - Kanel (stødt) 100g
Vivarini - Kanel (stødt) 100g
Vivarini - Kanel (stødt) 100g
Vivarini - Kanel (stødt) 100g

Vivarini - Kanel (stødt) 100g

  • Kanel, den stødte bark fra kaneltræet, har i århundreder været brugt i madlavning, naturmedicin og kosmetik. Dens ekstraordinære smag og værdifulde egenskaber har været kendt siden oldtiden.
Netto vægt
Størrelse
63,77 DKK
inkl. moms / stk.
Laveste pris i 30 dage før rabat:
Enhedspris637,70 DKK / kg
Hurtig betaling 1-Click(uden registrering)
14 dage til returnering
Sikker shopping
Efter købet vil du modtage 277.26 pts.

Kanel, den malede bark fra kaneltræet, har i århundreder været brugt i madlavning, naturmedicin og kosmetik. Dens ekstraordinære smag og værdifulde egenskaber har været kendt af mennesker siden oldtiden. Med sin krydrede smag og aroma er kanel velegnet som tilsætning til en række retter, desserter samt infusioner - urter, te og yerba mate.

Yderligere oplysninger:

Ingredienser: 100% stødt kanel

Nettovægt: 100 g

Producerettil: Venusti Sp. z o.o.

Oprindelsesland: Indonesien

Bedst før: Udløbsdato og batchnummer på pakken

Hvad kan kanel bruges til?

Kanel er et krydderi, der er værd at have i sit køkken. Det tilfører krydring og en behagelig, krydret note. Det kan tilsættes bagværk, især honningkager, og fungerer også godt som tilsætning til søde desserter og endda tørre retter. Når den tilsættes til urtebaserede infusioner, te eller yerba mate, varmer den og klemmer ganen behageligt.


Hvorfor skal du vælge Vivarini?

  • Vivarini opfylder forventningerne hos forbrugerne - selv de mest kræsne - som ønsker fremragende smag i de produkter, de vælger, med opmærksomhed på høj kvalitet, dokumenteret oprindelse og de højeste etiske produktionsstandarder.
  • Vivarini er forpligtet til at bruge de kortest mulige ruter til transport af varer. Det minimerer CO2-fodaftrykket og gør dermed Vivarinis produkter endnu mere miljøvenlige.
  • Vivarini er et brand, der kun arbejder med pålidelige og troværdige avlere, som er i stand til at opfylde en række strenge standarder.
  • Vivarini-produkterne er certificeret til at opfylde kravene til fødevaresikkerhed og garanterer deres naturlige oprindelse (ingen GMO!).
  • Du vil modtage hvert af de produkter, du bestiller, i forseglet, fødevaregodkendt emballage, der perfekt beskytter indholdet mod forvitring og tab af deres dyrebare kvaliteter.
Mærke
Producentkode
5904665810569
Producentkode
5904665810569
Netto vægt
100g
Yderligere oplysninger
Produktet kan indeholde jordnødder, nødder, glutenholdige kornprodukter.
Opbevaring
Opbevares på et tørt og køligt sted.
Har du brug for hjælp? Har du nogle spørgsmål?Stil et spørgsmål, så svarer vi med det samme og offentliggør de mest interessante spørgsmål og svar for andre..
Stil et spørgsmål
Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, bedes du sende os et spørgsmål til dette produkt. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Data behandles i overensstemmelse med Privatlivspolitik. Ved at indsende data accepterer du bestemmelserne om privatlivspolitik.
Skriv din mening
Din mening:
5/5
Tilføj dit eget produktfoto:
pixel