Gratis levering!!! fra 350,00 DKK
Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Mary Rose - Grøn te Matcha - 100 g
Mary Rose - Grøn te Matcha - 100 g
Mary Rose - Grøn te Matcha - 100 g
Mary Rose - Grøn te Matcha - 100 g
Mary Rose - Grøn te Matcha - 100 g

Mary Rose - Grøn te Matcha - 100 g

  • Mary Rose Matcha grøn te er kendetegnet ved sin lysegrønne farve, raffinerede, let syrlige smag og behagelige aroma. Det er en grøn te, der er malet til et fint pulver.
Netto vægt
Størrelse
107,00 DKK
inkl. moms / stk.
Laveste pris i 30 dage før rabat:
Enhedspris1 070,00 DKK / kg
Hurtig betaling 1-Click(uden registrering)
14 dage til returnering
Sikker shopping
Efter købet vil du modtage 465.22 pts.

Mary Rose Matcha grøn te er kendetegnet ved sin lysegrønne farve, raffinerede, let syrlige smag og behagelige aroma. Det er en grøn te, der er malet til et fint pulver. Den fremstilles efter en metode, der blev udviklet for flere hundrede år siden, og som går ud på at dække tebuskene mod solens stråler med særlige måtter. Det bremser buskenes vækst. Deres blade bliver lysegrønne og begynder at producere aminosyrer, som bidrager til teens sødere smag og mere intense aroma. Efter høsten tørres bladene og males til et fint pulver. Matcha stammer oprindeligt fra Kina, men blev især værdsat af japanerne og blev en integreret del af deres traditioner og kultur. Den pulveriserede grønne te bruges i en ceremoni kaldet cha-no-yu, som udføres efter strenge regler. Ifølge traditionen bruges der særlige redskaber til at forberede den: en skål (chawan) og et bambuspiskeris (chasen). Pulveriseret matcha-grøn te fungerer også godt som ingrediens i retter og desserter, hvor den farver maden lysegrøn og tilfører en behagelig te-agtig smag og aroma.

Yderligere oplysninger:

Ingredienser: 100% pulveriseret grøn te

Nettovægt: 100 g

Producerettil: Venusti Sp. z o.o.

Oprindelsesland: Kina

Bedst før: udløbsdato og batchnummer på pakken


Mærkets hjemmeside: www.maryrosetea.com


Hvordan tilbereder man Mary Rose Matcha te?

Hæld 1 teskefuld pulveriseret matcha-te i en beholder. Hæld ca. 150 ml varmt vand over teen ved en temperatur på maks. 70-80 °C. Pisk teen i ca. 30 sekunder. Veltilberedt matcha-te vil være konsistent. Du behøver ikke traditionelt udstyr for at forberede infusionen. Du kan erstatte teskålen med en kop og bambuspiskeren med en mælkeskummer eller gaffel.

Mary Rose - te af høj kvalitet fra hele verden

Mary Rose tilbyder ikke kun kaffe af høj kvalitet og inspirerende naturlige spiselige blomster, men også et bredt udvalg af de fineste kvalitetsteer fra verdens mest anerkendte plantager. Mary Rose tilbyder klassiske varianter af sort og grøn te samt den mindre populære pu-erh-te, der er værdsat for sine sundhedsfremmende egenskaber. Ud over de klassiske smagsvarianter finder du også overraskende, originale sammensætninger, som vil stimulere din gane med deres unikke smag.

Mary Rose - kvalitet, ansvar og det, der er bedst for dig

Hvorfor skal du vælge Mary Rose?

  • Mary Rose-produkter er kendetegnet ved høj kvalitet. Garantien er vores personlige overvågning af hvert trin i deres produktion. Vi sørger for, at det produkt, du får i hænderne, er det bedste, det kan være.
  • Vi går op i, at produkterne er sunde og gode for mennesker og det omgivende miljø, og at deres produktion ikke er skadelig for den natur, vi elsker.
  • Vi tilbyder kun det, vi selv ville vælge til os selv og vores kære. Det, vi kan lide og anser for værdifuldt.
  • Mary Rose-produkter er resultatet af et samarbejde med pålidelige leverandører, som deler vores syn på at respektere miljøet og sikre anstændige arbejdsforhold for deres medarbejdere.
  • Hvert produkt er pakket i en praktisk papæske med et vindue, så du kan se produktet, præcis som det er.
  • Den æstetiske etiket, designet i matchende farvetoner, ser smuk ud på køkkenhylden.
Mærke
Producentkode
5904665803165
Producentkode
5904665803165
Netto vægt
100g
Formular
Pulveriseret
Navn
Mary Rose - Herbata Zielona Matcha - 100 g
Mærke
Mary Rose
Opbevaring
Opbevares på et tørt og køligt sted.
Yderligere oplysninger
Produktet kan indeholde jordnødder, nødder, glutenholdige kornprodukter.
Produkt med økologisk certifikat: PL-EKO-02 (Landbrug uden for EU)
Har du brug for hjælp? Har du nogle spørgsmål?Stil et spørgsmål, så svarer vi med det samme og offentliggør de mest interessante spørgsmål og svar for andre..
Stil et spørgsmål
Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, bedes du sende os et spørgsmål til dette produkt. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Data behandles i overensstemmelse med Privatlivspolitik. Ved at indsende data accepterer du bestemmelserne om privatlivspolitik.
Skriv din mening
Din mening:
5/5
Tilføj dit eget produktfoto:
pixel