Gratis levering!!! fra 350,00 DKK
Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Mary Rose - hel bønnekaffe Uganda Kanyenye specialitet 1kg
Mary Rose - hel bønnekaffe Uganda Kanyenye specialitet 1kg
Mary Rose - hel bønnekaffe Uganda Kanyenye specialitet 1kg
Mary Rose - hel bønnekaffe Uganda Kanyenye specialitet 1kg
Mary Rose - hel bønnekaffe Uganda Kanyenye specialitet 1kg
Mary Rose - hel bønnekaffe Uganda Kanyenye specialitet 1kg
Mary Rose - hel bønnekaffe Uganda Kanyenye specialitet 1kg

Mary Rose - hel bønnekaffe Uganda Kanyenye specialitet 1kg

  • Mary Rose Uganda Kanyenye kaffebønnebryg har en behagelig smag med antydninger af figen, valnød og kakao.
Størrelse
237,00 DKK
inkl. moms / stk.
Laveste pris i 30 dage før rabat:
Enhedspris237,00 DKK / kg
Hurtig betaling 1-Click(uden registrering)
14 dage til returnering
Sikker shopping
Efter købet vil du modtage 1030.43 pts.

Mary Rose - en kaffe, der vil berøre enhver gane!

Mary Rose-kaffe kommer fra de bedste plantager i hele verden, herunder Brasilien, verdens største kaffeproducent, samt Colombia, Mexico, Indien, Costa Rica, Uganda og andre. Takket være Mary Roses samarbejde med små iværksættere har vi været i stand til at introducere disse kaffespecialiteter på markedet og i vores butik. Mary Rose er et mærke af kaffe af høj kvalitet lavet af specielt udvalgte kaffebønner dyrket på plantager af mesterhåndværkere, der kender hemmelighederne ved kaffedyrkning, og hvordan man får det bedste ud af planten. Kaffebønnerne behandles på en naturlig måde - de tørres uden brug af vand, i solen eller en våd proces - ved hjælp af vand, hvor de rå kaffebønner fermenteres. Bønnerne ristes på et lille, lokalt kafferisteri i det østlige Polen efter en innovativ og ekstremt alsidig metode kaldet omniroast. Det gør det muligt at tilberede brygget på den måde, man ønsker - med professionelt udstyr, derhjemme eller med alternative metoder.

Hele bønner kaffe Mary Rose Uganda Kanyenye

Selv om Uganda er beskedent og økonomisk fattigt, er det kendetegnet ved sin store mangfoldighed i terræn, fauna og flora. Det bjergrige terræn i Buikwe-distriktet øst for Ugandas hovedstad, hvor Mary Rose Uganda Kanyenye-kaffen produceres, er dækket af tæt tropisk skov. De høje temperaturer, den rigelige regn og den frugtbare jord er fremragende for kvaliteten af den frugt, der vokser på den lille lokale kaffeplantage. Plantagen ligger i en højde af cirka 1.300 meter over havets overflade. Kaffekirsebærrene høstes i hånden og gennemgår en "våd" proces, som indebærer et par timers fermentering. Derefter tørres de våde kerner, der er renset for frugtkød, i solen i flere dage. Denne type bønne er lokalt kendt som "Wugar" - Washed Uganda Arabica. Mary Rose Uganda Kanyenye kaffebønnebryg har en behagelig smag med noter af figen, valnød og kakao.


Yderligere oplysninger:

Ristningsdato: friskristet kaffe, ristningsdato på pakken

Forarbejdning: våd/vasket

Region: Kanyenye, Buikwe, Uganda

Højde: ca. 1200 meter over havets overflade

SCAA-score: 83, specialitet

Ristning: omniroast

Sensorisk profil (smag og aroma): figen, valnød, kakao


Ingredienser: 100% hele bønner, ristet kaffe arabica

Nettovægt: 1000 g

Produceret til: Venusti Sp. z o.o.

Oprindelsesland: Uganda

Bedst før: udløbsdato og batchnummer på pakken


Mærkets hjemmeside: www.maryrosetea.com


Hel bønnekaffe Mary Rose Nicaragua Colibrí Azul - hvordan tilbereder man en infusion?

Alle Mary Rose-kaffer er kendetegnet ved en ristningsgrad, der kaldes omniroast. Det betyder, at de er alsidige, placerer sig et sted mellem lys og mørk kaffe, kombinerer egenskaberne ved disse to typer og er velegnede til brygning med næsten alle metoder - espressomaskine, drypkaffemaskine, komfurcafetiere eller alternative metoder som kaffekegle, sifon, chemex, fransk presse eller aeropress.

Mary Rose - kvalitet, ansvar og det, der er bedst for dig

Hvorfor skal du vælge Mary Rose?

  • Mary Rose-produkter er kendetegnet ved høj kvalitet. Garantien er vores personlige overvågning af hvert trin i deres produktion. Vi sørger for, at det produkt, du får i hænderne, er det bedste, det kan være.
  • Vi går op i, at produkterne er sunde og gode for mennesker og det omgivende miljø, og at deres produktion ikke er skadelig for den natur, vi elsker.
  • Vi tilbyder kun det, vi selv ville vælge til os selv og vores kære. Det, vi kan lide og anser for værdifuldt.
  • Mary Rose-produkter er resultatet af et samarbejde med pålidelige leverandører, som deler vores syn på at respektere miljøet og sikre anstændige arbejdsforhold for deres ansatte.
  • Den æstetiske etiket ser smuk ud på køkkenhylden.

Hvordan bliver Mary Rose-kaffe lavet?

Trin 1: Mary Rose-kaffe vokser op på lokale plantager, der drives af små entreprenører i forskellige regioner af verden. Fra de soltørrede bær udvindes de grønne, rå kaffebønner, som sendes ud på deres lange rejse til risteriet.

Trin 2: Små partier af kaffe ristes i en særlig ovn, hvor temperaturen når op på 250 °C! Bønnerne roterer i maskinen og knækker under varmen. De ristes i et par minutter. Den lille produktionsskala afspejles i den høje kvalitet af den kaffe, der produceres under Mary Rose-mærket.

Trin 3: Mens kaffebønnerne ristes, venter kaffemesteren på det rette øjeblik til at fjerne bønnerne fra risteren og tjekker dem hvert øjeblik for at se, om de har den perfekte farve, størrelse, tekstur eller røgethed.

Trin 4: Kaffen hældes gennem en særlig dør ned i en roterende tromle - en kølebakke udstyret med arme, der fordeler bønnerne jævnt. Ristningsprocessen stopper, og bønnerne afkøles med det samme.

Trin 5: Friskristet Mary Rose-kaffe pakkes i en særlig emballage for at bevare den unikke aroma og smag. Det færdige produkt lander på din køkkenhylde!

Mærke
Producentkode
5904665802656
Producentkode
5904665802656
Netto vægt
1000g
Yderligere oplysninger
Produktet kan indeholde jordnødder, nødder, glutenholdige kornprodukter.
Opbevaring
Opbevares på et tørt og køligt sted.
Har du brug for hjælp? Har du nogle spørgsmål?Stil et spørgsmål, så svarer vi med det samme og offentliggør de mest interessante spørgsmål og svar for andre..
Stil et spørgsmål
Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, bedes du sende os et spørgsmål til dette produkt. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Data behandles i overensstemmelse med Privatlivspolitik. Ved at indsende data accepterer du bestemmelserne om privatlivspolitik.
Skriv din mening
Din mening:
5/5
Tilføj dit eget produktfoto:
pixel