Gratis levering!!! fra 350,00 DKK
Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Mary Rose - hel bønnekaffe Brasilien Cerrado premium 1kg
Mary Rose - hel bønnekaffe Brasilien Cerrado premium 1kg
Mary Rose - hel bønnekaffe Brasilien Cerrado premium 1kg
Mary Rose - hel bønnekaffe Brasilien Cerrado premium 1kg
Mary Rose - hel bønnekaffe Brasilien Cerrado premium 1kg
Mary Rose - hel bønnekaffe Brasilien Cerrado premium 1kg
Mary Rose - hel bønnekaffe Brasilien Cerrado premium 1kg

Mary Rose - hel bønnekaffe Brasilien Cerrado premium 1kg

  • Mary Rose Cerrado-kaffebønnen vokser i Cerrado-regionen i Brasilien, som ligger i den sydvestlige del af staten Minas Gerais. Brygget er kendetegnet ved frugtagtige, ristede nødder og chokoladenoter.
Størrelse
177,00 DKK
inkl. moms / stk.
Laveste pris i 30 dage før rabat:
Enhedspris177,00 DKK / kg
Hurtig betaling 1-Click(uden registrering)
14 dage til returnering
Sikker shopping
Efter købet vil du modtage 769.57 pts.

Mary Rose - en brasiliansk kaffe, der vil berøre enhver gane!

Brasilien, hvor Mary Rose-kaffen kommer fra, er nummer et i verden, når det gælder kaffeproduktion. Der produceres 3,5 millioner tons kaffe hvert år! Takket være Mary Roses samarbejde med en lille brasiliansk iværksætter har vi været i stand til at introducere disse kaffespecialiteter (SSFC - Strictly Soft Fine Cup) på markedet og i vores butik. Mary Rose er et mærke af kaffe af høj kvalitet lavet af specielt udvalgte kaffebønner dyrket på plantager af mesterhåndværkere, der kender hemmelighederne ved kaffedyrkning, og hvordan man får det bedste ud af planten. Kaffebønnerne forarbejdes på en naturlig måde - de tørres i solen uden brug af vand. De bliver ristet på et lille, lokalt kafferisteri i det østlige Polen efter en innovativ og ekstremt alsidig metode, der kaldes omniroast. Det gør det muligt at tilberede brygget, som man vil - med professionelt udstyr, derhjemme eller med alternative metoder.

Hel bønnekaffe Mary Rose Cerrado

Mary Rose Cerrado-kaffebønnen vokser i Cerrado-regionen i Brasilien, som ligger i den sydvestlige del af staten Minas Gerais. Det er en af de vigtigste kaffedyrkningsregioner i Brasilien. Der er omkring 3.600 kaffeproducenter med base her, og deres marker er spredt over omkring 140.000 hektar. I det halvfugtige tropiske klima i regionen svinger den gennemsnitlige lufttemperatur mellem 20-26 °C. Kaffeafgrøderne ligger i en højde på omkring 900-1250 meter over havets overflade, hvilket har en enorm indflydelse på bønnernes smag og tekstur - de er lette, blødere og mere porøse med en let syrlighed. Cerrado-kaffebønnerne er store, sorteret 17/18, og det er en blanding af tre bønnesorter: Bourbon, Catuai og Mundo Novo. Brygget er karakteriseret af frugtagtige, ristede nødder og chokoladenoter.


Yderligere oplysninger:

Ristningsdato: friskristet kaffe, ristningsdato på pakken

Sort: Bourbon, Catuai, Mundo Novo

Forarbejdning: naturlig

Region: Cerrado, Minas Gerais

Højde: ca. 900-1250 meter over havets overflade

SCAA-skala: premium

Karakter: 17/18

Bønnekvalitet: strengt bløde bønner, specialitet

Ristning: omniroast

Smag og aroma: citron, ristet mandel, chokolade

Syrlighed: rimelig


Ingredienser: 100% hele bønner, ristet kaffe arabica

Nettovægt: 1000 g

Produceret til: Venusti Sp. z o.o.

Oprindelsesland: Brasilien

Bedst før: udløbsdato og batchnummer på pakken


Mærkets hjemmeside: www.maryrosetea.com


Helbønnekaffe Mary Rose Cerrado - hvordan tilbereder man en infusion?

Alle Mary Rose-kaffer er kendetegnet ved en ristningsgrad, der kaldes omniroast. Det betyder, at de er alsidige, placerer sig et sted mellem lys og mørk kaffe, kombinerer egenskaberne ved disse to typer og er velegnede til brygning med næsten alle metoder - espressomaskine, drypkaffemaskine, cafetiere på komfuret eller alternative metoder som kaffekonus, sifon, chemex, fransk presse eller aeropress.

Mary Rose - kvalitet, ansvar og det, der er bedst for dig

Hvorfor skal du vælge Mary Rose?

  • Mary Rose-produkter er kendetegnet ved høj kvalitet. Garantien er vores personlige overvågning af hvert trin i deres produktion. Vi sørger for, at det produkt, du får i hænderne, er det bedste, det kan være.
  • Vi går op i, at produkterne er sunde og gode for mennesker og det omgivende miljø, og at deres produktion ikke er skadelig for den natur, vi elsker.
  • Vi tilbyder kun det, vi selv ville vælge til os selv og vores kære. Det, vi kan lide og anser for værdifuldt.
  • Mary Rose-produkter er resultatet af et samarbejde med pålidelige leverandører, som deler vores syn på at respektere miljøet og sikre anstændige arbejdsforhold for deres ansatte.
  • Den æstetiske etiket ser smuk ud på køkkenhylden.

Hvordan bliver Mary Rose-kaffe lavet?

Trin 1: Mary Rose-kaffe vokser på brasilianske plantager. Kaffefrugterne håndplukkes af plantageejerne og udvælges omhyggeligt. Fra de soltørrede bær udvindes de grønne, rå kaffebønner, som sendes af sted på deres lange rejse til risteriet.

Trin 2: Små partier kaffe ristes i en særlig ovn, hvor temperaturen når op på 250 °C! Bønnerne roterer i maskinen og knækker under varmen. De ristes i et par minutter. Den lille produktionsskala afspejles i den høje kvalitet af den kaffe, der produceres under Mary Rose-mærket.

Trin 3: Mens kaffebønnerne ristes, venter kaffemesteren på det rette øjeblik til at fjerne bønnerne fra risteren og tjekker dem hvert øjeblik for at se, om de har den perfekte farve, størrelse, tekstur eller røgethed.

Trin 4: Kaffen hældes gennem en særlig dør ned i en roterende tromle - en kølebakke udstyret med arme, der fordeler bønnerne jævnt. Ristningsprocessen stopper, og bønnerne afkøles med det samme.

Trin 5: Friskristet Mary Rose-kaffe pakkes i en særlig emballage for at bevare den unikke aroma og smag. Det færdige produkt lander på din køkkenhylde!

Mærke
Producentkode
5904665802168
Producentkode
5904665802168
Netto vægt
1000g
Mærke
Mary Rose
Opbevaring
Opbevares på et tørt og køligt sted.
Yderligere oplysninger
Produktet kan indeholde jordnødder, nødder, glutenholdige kornprodukter.
Har du brug for hjælp? Har du nogle spørgsmål?Stil et spørgsmål, så svarer vi med det samme og offentliggør de mest interessante spørgsmål og svar for andre..
Stil et spørgsmål
Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, bedes du sende os et spørgsmål til dette produkt. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Data behandles i overensstemmelse med Privatlivspolitik. Ved at indsende data accepterer du bestemmelserne om privatlivspolitik.
Skriv din mening
Din mening:
5/5
Tilføj dit eget produktfoto:
pixel