Gratis levering!!! fra 350,01 DKK
Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Vivarini - dadler uden kerner 1 kg
Vivarini - dadler uden kerner 1 kg
Vivarini - dadler uden kerner 1 kg
Vivarini - dadler uden kerner 1 kg
Vivarini - dadler uden kerner 1 kg
Vivarini - dadler uden kerner 1 kg

Vivarini - dadler uden kerner 1 kg

  • Dadler er en lækker, sød frugt. Ikke nok med at de smager dejligt, de er også rige på værdifulde næringsværdier. Tørrede dadler kan betragtes som en sund erstatning for sukker eller nydes som en lækker fit snack.
Netto vægt
Størrelse
92,77 DKK
inkl. moms / stk.
Laveste pris i 30 dage før rabat:
Enhedspris92,77 DKK / kg
Hurtig betaling 1-Click(uden registrering)
14 dage til returnering
Sikker shopping
Efter købet vil du modtage 403.35 pts.

Dadler er en lækker, sød frugt. De kommer fra daddelpalmen, som dyrkes i mere end 400 forskellige sorter. Ikke nok med at de smager dejligt, de er også rige på værdifulde næringsværdier. Dadler indeholder fibre og simple sukkerarter og har et lavt kalorieindhold. De kan betragtes som en sund erstatning for sukker, hvilket gør dem til en god ingrediens i havregrød, müsli, shakes eller kager. De kan også tilsættes salte retter. Tørrede dadler kan også spises alene som en sød snack - en erstatning for usundt slik.

Yderligere oplysninger:

Ingredienser: 100% tørrede, kerneløse dadler

Nettovægt: 1000 g

Producerettil: Venusti Sp. z o.o.

Oprindelsesland: Iran

Bedst før: Udløbsdato og batchnummer på pakken

Tørrede dadler - hvordan og med hvad spiser man dem?

Dadler er værdsat for deres mange kulinariske anvendelsesmuligheder. I de arabiske lande bruges de til at lave traditionelt mel og sirup, også kendt som dadelhonning. Derudover kan de være en fremragende ingrediens i kager og desserter samt karryretter. Selvfølgelig er de også gode til direkte forbrug. Dadler vil være et godt alternativ til slik eller chokolade!


Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 1229kJ/290kcal;
Fedt:
heraf: mættede fedtsyrer:
0.4g,
0.01g;
Kulhydrater:
heraf sukkerarter:
65.3g,
65.3g;
Fiber: 8.7g;
Protein: 2g;
Salt: 0.09g.

Hvorfor skal du vælge Vivarini?

  • Vivarini opfylder forventningerne hos forbrugerne - selv de mest kræsne - som ønsker fremragende smag i de produkter, de vælger, med opmærksomhed på høj kvalitet, dokumenteret oprindelse og de højeste etiske produktionsstandarder.
  • Vivarini er forpligtet til at bruge de kortest mulige ruter til transport af varer. Det minimerer CO2-fodaftrykket og gør dermed Vivarinis produkter endnu mere miljøvenlige.
  • Vivarini er et brand, der kun arbejder med pålidelige og troværdige avlere, som er i stand til at opfylde en række strenge standarder.
  • Vivarini-produkter er certificeret til at opfylde kravene til fødevaresikkerhed og garanterer deres naturlige oprindelse (ingen GMO!).
  • Du vil modtage hvert af de produkter, du bestiller, i forseglet, fødevaregodkendt emballage, der perfekt beskytter indholdet mod forvitring og tab af deres dyrebare kvaliteter.
Mærke
Producentkode
5902701420178
Producentkode
5902701420178
Netto vægt
1000g
Mærke
Vivarini
Opbevaring
Opbevares på et tørt og køligt sted.
Yderligere oplysninger
Produktet kan indeholde jordnødder, nødder, glutenholdige kornprodukter.
Har du brug for hjælp? Har du nogle spørgsmål?Stil et spørgsmål, så svarer vi med det samme og offentliggør de mest interessante spørgsmål og svar for andre..
Stil et spørgsmål
Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, bedes du sende os et spørgsmål til dette produkt. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Data behandles i overensstemmelse med Privatlivspolitik. Ved at indsende data accepterer du bestemmelserne om privatlivspolitik.
Skriv din mening
Din mening:
5/5
Tilføj dit eget produktfoto:
pixel