Gratis levering!!! fra 350,01 DKK
Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Guayusa Pachamama Terere 100 g
Guayusa Pachamama Terere 100 g
Guayusa Pachamama Terere 100 g
Guayusa Pachamama Terere 100 g
Guayusa Pachamama Terere 100 g
Guayusa Pachamama Terere 100 g

Guayusa Pachamama Terere 100 g

  • Guayusa Pachamama Terere er en blanding, der er god som base i en kold drik. Det er den bedste måde at overleve varme sommerdage på!
Netto vægt
Størrelse
86,77 DKK
inkl. moms / stk.
Laveste pris i 30 dage før rabat:
Enhedspris867,70 DKK / kg
Hurtig betaling 1-Click(uden registrering)
14 dage til returnering
Sikker shopping
Efter købet vil du modtage 377.26 pts.

Ilex Guayusa

Ilex guayusa er en mindre kendt fætter til ilex paraguariensis kendt som yerba mate. Planten hører til familien af kristtorntræer. I århundreder er dens blade blevet brugt af Amazonas-stammer til at fremstille stimulerende infusioner. Traditionelt drak indianerne guayusa før jagt eller under religiøse ceremonier. I de senere år er guayusa blevet mere og mere populær uden for sin oprindelige region. Pachamama er blandt de banebrydende mærker af guayusa-te, der kun tilbyder økologisk certificerede produkter. Det betyder, at den er produceret under strengt kontrollerede forhold uden brug af pesticider og andre kemikalier. Det vil være et perfekt valg for dem, der bekymrer sig om deres helbred!

Guayusa Pachamama Terere - økologisk guayusa-te med guarana

Pachamama Terere er en perfekt kombination af økologisk ecuadoriansk ilex guayusa med urtetilsætningsstoffer fra økologisk landbrug. Det første er citrongræs. Dens let syrlige aroma harmonerer perfekt med kristtorn og forstærker de naturlige kvaliteter i infusionen. Det hele fuldendes med mynte , som tilfører blandingen en forfriskende note. Pachamama Terere er kendetegnet ved perfekt udvalgte ingredienser i afbalancerede proportioner. Dens sprøde natur betyder, at vi primært anbefaler den i afkølet form. Det gådefulde udtryk "terere" henviser til dette. Traditionelt er det sådan, koldbrygget mate-te kaldes. Infusionen vil være et sundt alternativ til energidrikke eller kaffe. Pachamama Terere er et stærkt stimulerende middel og smager godt, både i sin traditionelle form og med tilsætning af urter, juice eller frugt.

Guayusa Pachamama Terere og dens egenskaber

  • Stor stimulerende effekt. Hver kop guayusa-te indeholder op til 3% ren koffein, hvilket gør den til en af de mest energigivende drikke, der findes!
  • I den ecuadorianske og peruvianske indianerkultur tilskrives guayusa at have indflydelse på oplevelsen af klare drømme.

Guayusa Pachamama Terere - tilberedning af en infusion

Der er to måder at tilberede guayusa te-infusion på:

  • Kom 2-4 spiseskefulde guayusa i en 200-300 ml kop. Tilsæt kogende vand.
  • Infusionen
  • er klar efter ca. 5 minutter.
  • Kom 3-4 spiseskefulde guayusa i en skål med kogende vand (ca. 500 ml). Infusionen er klar efter 2-3 minutters kogning.

Takket være sin delikate smag passer guayusa perfekt sammen med frugt, juice, sukker og krydderurter, herunder yerba mate. Den kan serveres både i varm og kold form.

Guayusa Pachamama - ingredienser:

økologisk ilex guayusa, økologisk citrongræs, økologisk mynte, naturlige olier.

Yderligere oplysninger:

Pachamama guayusa-te er et produkt fra økologisk landbrug. Certifikat: PL-EKO-02 (Ikke-EU-landbrug).

Produkter, der indeholder nødder, fremstilles på fabrikken. Vi gør alt for at sikre, at allergener pakkes så hurtigt som muligt. Vi kan dog ikke garantere 100 %, at produktet ikke indeholder spor af allergener.

Mærke
Producentkode
5903919010403
Producentkode
5903919010403
Netto vægt
100g
Yderligere oplysninger
Produktet kan indeholde jordnødder, nødder, glutenholdige kornprodukter.
Produkt med økologisk certifikat: PL-EKO-02 (Landbrug uden for EU)
Har du brug for hjælp? Har du nogle spørgsmål?Stil et spørgsmål, så svarer vi med det samme og offentliggør de mest interessante spørgsmål og svar for andre..
Stil et spørgsmål
Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, bedes du sende os et spørgsmål til dette produkt. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Data behandles i overensstemmelse med Privatlivspolitik. Ved at indsende data accepterer du bestemmelserne om privatlivspolitik.
Skriv din mening
Din mening:
5/5
Tilføj dit eget produktfoto:
pixel