Gratis levering!!! fra 350,00 DKK
Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Vivarini - Sarsaparilla (rod) 50g
Vivarini - Sarsaparilla (rod) 50g
Vivarini - Sarsaparilla (rod) 50g
Vivarini - Sarsaparilla (rod) 50g
Vivarini - Sarsaparilla (rod) 50g
Vivarini - Sarsaparilla (rod) 50g

Vivarini - Sarsaparilla (rod) 50g

  • Sarsaparilla er kendt for sin lækre, delikate smag og vidunderlige, let krydrede aromatiske note. Den anbefales primært som infusion eller som tilsætning til te, yerba mate og krydderurter.
Størrelse
107,00 DKK
inkl. moms / stk.
Laveste pris i 30 dage før rabat:
Enhedspris2 140,00 DKK / kg
Hurtig betaling 1-Click(uden registrering)
14 dage til returnering
Sikker shopping
Efter købet vil du modtage 465.22 pts.

Sarsaparilla, også kendt som Smilax ornata, er roden, der er kendt for sin lækre, delikate smag og vidunderlige, let krydrede aromatiske note. I Indien er den hovedingrediensen i drikken nannari sherbet, mens resten af verden forbinder den med basen for root beer. Bortset fra madværdierne er det værd at bemærke, at sarsaparilla har været brugt i traditionel ayurveda i århundreder. Vi anbefaler primært sarsaparilla i infusionsform eller som tilsætning til te, yerba mate og urter.

Yderligere oplysninger:

Ingredienser: 100% sarsaparilla-rod

Nettovægt: 50 g

Producerettil: Venusti Sp. z o.o.

Oprindelsesland: Mexico

Bedst før: Udløbsdato og batchnummer på pakken

Sarsaparilla - hvordan bruger man det?

Sarsaparilla kan indtages som en infusion - hæld en halv teskefuld over 200 ml 90 °C vand, og lad det trække tildækket i ca. 5-6 minutter. Sarsaparilla kan også tilsættes til en infusion af urter, te eller yerba mate.


Hvorfor skal du vælge Vivarini?

  • Vivarini opfylder forventningerne hos forbrugerne - selv de mest kræsne - som ønsker fremragende smag i de produkter, de vælger, med opmærksomhed på høj kvalitet, dokumenteret oprindelse og de højeste etiske produktionsstandarder.
  • Vivarini er forpligtet til at bruge de kortest mulige ruter til transport af varer. Det minimerer CO2-fodaftrykket og gør dermed Vivarinis produkter endnu mere miljøvenlige.
  • Vivarini er et brand, der kun arbejder med pålidelige og troværdige avlere, som er i stand til at opfylde en række strenge standarder.
  • Vivarini-produkterne er certificeret til at opfylde kravene til fødevaresikkerhed og garanterer deres naturlige oprindelse (ingen GMO!).
  • Du vil modtage hvert af de produkter, du bestiller, i forseglet, fødevaregodkendt emballage, der perfekt beskytter indholdet mod forvitring og tab af deres dyrebare kvaliteter.
Mærke
Producentkode
5903919018379
Producentkode
5903919018379
Netto vægt
50g [dan]
Mærke
Vivarini
Navn
Vivarini – Sarsaparilla Korzeń 50g
Opbevaring
Opbevares på et tørt og køligt sted.
Yderligere oplysninger
Produktet kan indeholde jordnødder, nødder, glutenholdige kornprodukter.
Har du brug for hjælp? Har du nogle spørgsmål?Stil et spørgsmål, så svarer vi med det samme og offentliggør de mest interessante spørgsmål og svar for andre..
Stil et spørgsmål
Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, bedes du sende os et spørgsmål til dette produkt. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Data behandles i overensstemmelse med Privatlivspolitik. Ved at indsende data accepterer du bestemmelserne om privatlivspolitik.
Skriv din mening
Din mening:
5/5
Tilføj dit eget produktfoto:
pixel