Gratis levering!!! fra 350,00 DKK
Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Guayusa Pachamama 500 g økologisk certificeret
Guayusa Pachamama 500 g økologisk certificeret
Guayusa Pachamama 500 g økologisk certificeret
Guayusa Pachamama 500 g økologisk certificeret
Guayusa Pachamama 500 g økologisk certificeret
Guayusa Pachamama 500 g økologisk certificeret

Guayusa Pachamama 500 g økologisk certificeret

  • Guayusa Pachamama er den ecuadorianske fætter til yerba mate, men adskiller sig fra den ved sin mildere smag - så hvis du er generet af den stærke bitterhed i infusioner, vil guayusa være et hit.
Netto vægt
Størrelse
167,00 DKK
inkl. moms / stk.
Laveste pris i 30 dage før rabat:
Enhedspris334,00 DKK / kg
Hurtig betaling 1-Click(uden registrering)
14 dage til returnering
Sikker shopping
Efter købet vil du modtage 726.09 pts.

En ægte revolution på infusionsmarkedet ligger foran dig! Ilex guayusa er en type kristtorn, der er nært beslægtet med den populære yerba mate. Selvom planten endnu ikke er almindeligt kendt, vil den helt sikkert snart få den berømmelse, den fortjener! En guayusa-baseret infusion indeholder et væld af sunde ingredienser. Desuden har den en koffeinkoncentration over gennemsnittet og en vidunderlig, mild smag. Guayusa har været en vigtig del af den ecuadorianske og peruvianske indianerkultur i århundreder. Den er uundværlig under intense fysiske og mentale anstrengelser, f.eks. på jagtture eller under religiøse fester. Det er først for nylig, at guayusa er begyndt at tiltrække sig interesse fra forbrugere uden for den sydamerikanske kulturkreds. Mærket Pachamama er et banebrydende produkt i sin kategori på vores marked og er også et af de første økologiske guayusa, der er tilgængelige i Europa! Navnet "Pachamama" refererer til navnet på en inka-gudinde, der er beskytter af den sydamerikanske flora og fauna, herunder landbrugsafgrøder, hvoraf Ilex guayusa er en af dem.

Ilex guayusa - egenskaber og virkning

Guayusa stimulerer fremragende. Hver portion af brygget indeholder cirka 3% ren koffein, så guayusa er en af de bedste stimulerende drikke! De fremragende egenskaber ved infusionen er grunden til, at antallet af guayusa-elskere fortsætter med at vokse. Folk, der er udsat for fysisk og mental anstrengelse over gennemsnittet, er de mest tilbøjelige til at bruge den. Blandt dem er sportsfolk, forretningsfolk og programmører en stor gruppe.

Guayusa Pachamama - infusionspræparat

Der er to måder at brygge guayusa-te på:

  • Læg 2-4 teskefulde tørret te i en 200-300 ml stor gryde. Tilsæt kogende vand. Infusionen kan smages efter ca. 5 minutters trækning.
  • Tilsæt 2-4 spiseskefulde guayusa til kogende vand (ca. 500 ml). Kog det i ca. 3 minutter mere, og hæld det i skåle til smagning.

Ilex guayusas delikate, vegetabilske smag betyder, at infusionen vil være fantastisk med tilsætning af saft, frugt eller sukker. Vi kan også blive fristet til at blande den med andre urter, såvel som yerba mate selv. Drikken kan serveres både kold og varm.

Ingredienser:

100% Ilex guayusa*

* økologisk produkt

Yderligere oplysninger:

Nettovægt: 500g

Produceret til: Venusti Sp. z o.o.

Oprindelsesland: Ecuador

Tilberedning: Hæld kogende vand på. Lad trække i ca. 5-10 minutter.

Mærke
Producentkode
5902701427108
Producentkode
5902701427108
Netto vægt
500g
Yderligere oplysninger
Produktet kan indeholde jordnødder, nødder, glutenholdige kornprodukter.
Produkt med økologisk certifikat: PL-EKO-02 (Landbrug uden for EU)
Opbevaring
Opbevares på et tørt og køligt sted.
Mærke
Pachamama
Har du brug for hjælp? Har du nogle spørgsmål?Stil et spørgsmål, så svarer vi med det samme og offentliggør de mest interessante spørgsmål og svar for andre..
Stil et spørgsmål
Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, bedes du sende os et spørgsmål til dette produkt. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Data behandles i overensstemmelse med Privatlivspolitik. Ved at indsende data accepterer du bestemmelserne om privatlivspolitik.
Skriv din mening
Din mening:
5/5
Tilføj dit eget produktfoto:
pixel