Gratis levering!!! fra 350,01 DKK
Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Vivarini - Citrongræs 20 g
Vivarini - Citrongræs 20 g
Vivarini - Citrongræs 20 g
Vivarini - Citrongræs 20 g
Vivarini - Citrongræs 20 g
Vivarini - Citrongræs 20 g

Vivarini - Citrongræs 20 g

  • Citrongræs er en plante med mange anvendelsesmuligheder. Kulinariske entusiaster kan lide at bruge den som en forfriskende infusion eller som en tilføjelse til asiatiske og afrikanske retter.
Netto vægt
Størrelse
46,77 DKK
inkl. moms / stk.
Laveste pris i 30 dage før rabat:
Enhedspris2 338,50 DKK / kg
Hurtig betaling 1-Click(uden registrering)
14 dage til returnering
Sikker shopping
Efter købet vil du modtage 203.35 pts.

Citrongræs er en plante med mange anvendelsesmuligheder. Med sine sunde og frodige blade af stor størrelse er den værdsat for sine dekorative kvaliteter. Kulinariske entusiaster kan lide at bruge den som en tilføjelse til asiatiske og afrikanske retter. Den bruges også i naturlig urtemedicin.

Yderligere oplysninger:

Ingredienser: 100% citrongræs

Nettovægt: 20 g

Produceret til: Venusti Sp. z o.o.

Oprindelsesland: Egypten

Bedst før: udløbsdato og batchnummer på pakken

Citrongræs - hvordan tilbereder man en infusion?

Med citrongræs som base kan du lave en selvstændig infusion eller tilsætte den i små mængder til te, yerba mate eller blandede urter. Tilbered infusionen ved at hælde 1 teskefuld citrongræs over ca. 200 ml kogende vand. Lad infusionen trække tildækket i ca. 10-15 minutter.


Hvorfor skal du vælge Vivarini?

  • Vivarini opfylder forventningerne hos forbrugerne - selv de mest kræsne - som ønsker fremragende smag i de produkter, de vælger, med opmærksomhed på høj kvalitet, dokumenteret oprindelse og de højeste etiske produktionsstandarder.
  • Vivarini er forpligtet til at bruge de kortest mulige ruter til transport af varer. Det minimerer CO2-fodaftrykket og gør dermed Vivarinis produkter endnu mere miljøvenlige.
  • Vivarini er et brand, der kun arbejder med pålidelige og troværdige avlere, som er i stand til at opfylde en række strenge standarder.
  • Vivarini-produkterne er certificeret til at opfylde kravene til fødevaresikkerhed og garanterer deres naturlige oprindelse (ingen GMO!).
  • Du vil modtage hvert af de produkter, du bestiller, i forseglet, fødevaregodkendt emballage, der perfekt beskytter indholdet mod forvitring og tab af deres dyrebare kvaliteter.
Mærke
Producentkode
5903919018461
Producentkode
5903919018461
Netto vægt
20g
Mærke
Vivarini
Yderligere oplysninger
Produktet kan indeholde jordnødder, nødder, glutenholdige kornprodukter.
Opbevaring
Opbevares på et tørt og køligt sted.
Har du brug for hjælp? Har du nogle spørgsmål?Stil et spørgsmål, så svarer vi med det samme og offentliggør de mest interessante spørgsmål og svar for andre..
Stil et spørgsmål
Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, bedes du sende os et spørgsmål til dette produkt. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Data behandles i overensstemmelse med Privatlivspolitik. Ved at indsende data accepterer du bestemmelserne om privatlivspolitik.
Skriv din mening
Din mening:
5/5
Tilføj dit eget produktfoto:
pixel