Gratis levering!!! fra 350,01 DKK
Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Vivarini - vilde roser - hyben 50g
Vivarini - vilde roser - hyben 50g
Vivarini - vilde roser - hyben 50g
Vivarini - vilde roser - hyben 50g

Vivarini - vilde roser - hyben 50g

  • Hyben er en sand skattekiste af smag og aroma. Takket være deres delikate søde og samtidig syrlige smag anvendes de i vid udstrækning som tilsætning til infusioner og retter.
Netto vægt
Størrelse
61,77 DKK
inkl. moms / stk.
Laveste pris i 30 dage før rabat:
Enhedspris1 235,40 DKK / kg
Hurtig betaling 1-Click(uden registrering)
14 dage til returnering
Sikker shopping
Efter købet vil du modtage 268.57 pts.

Vildrose er en almindelig plante, som findes i næsten alle lande i og uden for Europa. Det er en lille busk i rosenfamilien, som har karakteristiske lyserøde blomster og knaldrøde frugter. Det er frugterne, der er den mest værdifulde del af planten. De er en sand skattekiste af smag og aroma og har mange fordele. De var populære i naturmedicin allerede i middelalderen. De blev brugt som base for infusioner, tinkturer og sirupper. Takket være deres delikate søde, men alligevel syrlige smag bruges de i vid udstrækning som tilsætning til te, urteinfusioner og yerba mate samt som ingrediens i bagværk og retter.

Yderligere oplysninger:

Ingredienser: 100% tørrede hyben

Nettovægt: 50 g

Producerettil: Venusti Sp. z o.o.

Oprindelsesland: Ukraine

Bedst før: Udløbsdato og batchnummer på pakken

Hvad kan du bruge vilde roser - hyben til?

  • Infusion: Tørrede hyben kan bruges som base for en infusion eller tilsættes til te, urter eller yerba mate. Tilbered en infusion ved at hælde kogende vand over 1 teskefuld tørrede hyben (ca. 200 ml) og lade det trække under låg i ca. 10 minutter.
  • Fødevareingrediens: Tørrede hyben kan bruges i mange forskellige opskrifter. De kan bruges som base for marmelade, sirup eller tinktur. De kan også bruges som tilsætning til kager, havregrød, budding, smoothies eller salater. Det anbefales at lægge dem i blød i koldt vand på forhånd og lade dem stå natten over eller hælde kogende vand over dem og vente ca. 30 minutter. Tørrede hyben kan også males og bruges som krydderi i mad.

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 1077kJ/260kcal;
Fedt:
heraf: mættede fedtsyrer:
2.01g,
0.2g;
Kulhydrater:
heraf sukkerarter:
82.1g,
19.1g;
Fiber: 52.2g;
Protein: 4.4g;
Salt: 0.01g.

Hvorfor skal du vælge Vivarini?

  • Vivarini opfylder forventningerne hos forbrugerne - selv de mest kræsne - som ønsker fremragende smag i de produkter, de vælger, med opmærksomhed på høj kvalitet, dokumenteret oprindelse og de højeste etiske produktionsstandarder.
  • Vivarini er forpligtet til at bruge de kortest mulige ruter til transport af varer. Det minimerer CO2-fodaftrykket og gør dermed Vivarinis produkter endnu mere miljøvenlige.
  • Vivarini er et brand, der kun arbejder med pålidelige og troværdige avlere, som er i stand til at opfylde en række strenge standarder.
  • Vivarini-produkter er certificeret til at opfylde kravene til fødevaresikkerhed og garanterer deres naturlige oprindelse (ingen GMO!).
  • Du vil modtage hvert af de produkter, du bestiller, i forseglet, fødevaregodkendt emballage, der perfekt beskytter indholdet mod forvitring og tab af deres dyrebare kvaliteter.
Mærke
Producentkode
5902701425814
Producentkode
5902701425814
Netto vægt
50g [dan]
Mærke
Vivarini
Yderligere oplysninger
Produktet kan indeholde jordnødder, nødder, glutenholdige kornprodukter.
Har du brug for hjælp? Har du nogle spørgsmål?Stil et spørgsmål, så svarer vi med det samme og offentliggør de mest interessante spørgsmål og svar for andre..
Stil et spørgsmål
Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, bedes du sende os et spørgsmål til dette produkt. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Data behandles i overensstemmelse med Privatlivspolitik. Ved at indsende data accepterer du bestemmelserne om privatlivspolitik.
Skriv din mening
Din mening:
5/5
Tilføj dit eget produktfoto:
pixel