Gratis levering!!! fra 350,01 DKK
Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Vivarini - Cistus 30g
Vivarini - Cistus 30g
Vivarini - Cistus 30g
Vivarini - Cistus 30g
Vivarini - Cistus 30g
Vivarini - Cistus 30g
Vivarini - Cistus 30g
Vivarini - Cistus 30g

Vivarini - Cistus 30g

  • Cistus er en aromatisk urt med mange kvaliteter, der er perfekt som en aromatisk tilføjelse til te, yerba mate eller som en selvstændig infusion.
Netto vægt
Størrelse
45,77 DKK
inkl. moms / stk.
Laveste pris i 30 dage før rabat:
Enhedspris1 525,67 DKK / kg
Hurtig betaling 1-Click(uden registrering)
14 dage til returnering
Sikker shopping
Efter købet vil du modtage 199 pts.

Cistus, der også er kendt som stenrose, er en busk, der stammer fra Sydeuropa. Den vokser i områder med lav luftfugtighed. Planten har været brugt i traditionel urtelære i århundreder. Den fungerer godt som en aromatisk tilføjelse til te, yerba mate eller som en selvstændig infusion.

Yderligere oplysninger:

Ingredienser: 100% cistus

Nettovægt: 30 g

Produceret til: Venusti Sp. z o.o.

Oprindelsesland: Tyrkiet

Bedst før: udløbsdato og batchnummer på pakken

Cistus - hvordan tilbereder man en infusion?

Hæld ca. 250 ml kogende vand over 1 teskefuld cistus. Lad det trække tildækket i 3-5 minutter. For smagens skyld kan der tilsættes en spiseskefuld honning eller en skive citron til urteinfusionen. Rockrose kan også tilsættes til te, urteinfusion eller yerba mate.


Hvorfor skal du vælge Vivarini?

  • Vivarini opfylder forventningerne hos forbrugerne - selv de mest kræsne - som ønsker fremragende smag i de produkter, de vælger, med fokus på høj kvalitet, dokumenteret oprindelse og de højeste etiske produktionsstandarder.
  • Vivarini er forpligtet til at bruge de kortest mulige ruter til transport af varer. Det minimerer CO2-fodaftrykket og gør dermed Vivarinis produkter endnu mere miljøvenlige.
  • Vivarini er et brand, der kun arbejder med pålidelige og troværdige avlere, som er i stand til at opfylde en række strenge standarder.
  • Vivarini-produkterne er certificeret til at opfylde kravene til fødevaresikkerhed og garanterer deres naturlige oprindelse (ingen GMO!).
  • Du vil modtage hvert af de produkter, du bestiller, i forseglet, fødevaregodkendt emballage, der perfekt beskytter indholdet mod forvitring og tab af deres dyrebare kvaliteter.
Mærke
Producentkode
5903919018317
Producentkode
5903919018317
Netto vægt
30g
Mærke
Vivarini
Yderligere oplysninger
Produktet kan indeholde jordnødder, nødder, glutenholdige kornprodukter.
Opbevaring
Opbevares på et tørt og køligt sted.
Har du brug for hjælp? Har du nogle spørgsmål?Stil et spørgsmål, så svarer vi med det samme og offentliggør de mest interessante spørgsmål og svar for andre..
Stil et spørgsmål
Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, bedes du sende os et spørgsmål til dette produkt. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Data behandles i overensstemmelse med Privatlivspolitik. Ved at indsende data accepterer du bestemmelserne om privatlivspolitik.
Skriv din mening
Din mening:
5/5
Tilføj dit eget produktfoto:
pixel