Gratis levering!!! fra 350,01 DKK
Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Indega Seleccion Especial 1 kg

Indega Seleccion Especial 1 kg

  • Indega Selección Especial 1 kg er en paraguayansk yerba mate lavet af udvalgte blade af højeste kvalitet. Den har en klassisk bitter smag og indeholder meget koffein.
Størrelse
117,00 DKK
inkl. moms / stk.
Laveste pris i 30 dage før rabat:
Enhedspris117,00 DKK / kg
Hurtig betaling 1-Click(uden registrering)
14 dage til returnering
Sikker shopping
Efter købet vil du modtage 508.70 pts.
Indega Selección Especial er en paraguayansk mate af højeste kvalitet. Kun de sundeste, modne blade og stilke blev udvalgt til produktionen, som derefter blev udsat for en længere modningsperiode, hvilket påvirker styrken af infusionen betydeligt.Vælges ofte af mateister, der kan lide raffineret, stærk, bitter smag med en røget, jordagtig aroma.

BESKRIVELSE AF YERBA MATE-TE

Den paraguayanske kraft i Indega Selección Especial-emballagen er traditionens, naturens og erfaringens kraft. Stærk og beslutsom yerba mate voksede på en ren plantage. Kun de sundeste, modne blade og stilke er blevet udvalgt til produktion. I de senere faser af produktionen blev de udsat for en længere modningsperiode, som fremhæver styrken i mateisternes yndlingsdrik. Bitter, med en intens røget, endda jordagtig aroma. Stærk, beslutsom og raffineret smag. Perfekt til dem, der søger klassiske fornemmelser.

INGREDIENSER TIL YERBA MATE-TE

100% yerba mate.

SMAG AF YERBA MATE-TE

Intens aroma af klassisk, røget yerba mate. Bitter smag.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Indegas plantager ligger i det samme økologisk rene område i Paraguay som Pajarito. Indega Selección Especial har en mindre bitter smag (men stadig behagelig intens) end andre udvalgte yerbaer.

Producentkode
7840045018614
Producentkode
7840045018614
Netto vægt
1000g
Mængden af støv i yerba mate
stor mængde støv
Bitterhed fra yerba mate
meget intens yerba mate, med meget udtalt bitterhed (5/5)
Styrke af yerba mate
stærk stimulering (4/5)
Har du brug for hjælp? Har du nogle spørgsmål?Stil et spørgsmål, så svarer vi med det samme og offentliggør de mest interessante spørgsmål og svar for andre..
Stil et spørgsmål
Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, bedes du sende os et spørgsmål til dette produkt. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Data behandles i overensstemmelse med Privatlivspolitik. Ved at indsende data accepterer du bestemmelserne om privatlivspolitik.
Skriv din mening
Din mening:
5/5
Tilføj dit eget produktfoto:
pixel