Gratis levering!!! fra 350,01 DKK
Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Vivarini - Citronskal 1kg
Vivarini - Citronskal 1kg
Vivarini - Citronskal 1kg
Vivarini - Citronskal 1kg
Vivarini - Citronskal 1kg
Vivarini - Citronskal 1kg

Vivarini - Citronskal 1kg

  • Citronskal er et af de mest værdifulde elementer i denne frugt med mange kvaliteter. Den indeholder æterisk olie med en karakteristisk aroma, der kombinerer syrlige og let bitre noter.
Netto vægt
Størrelse
267,00 DKK
inkl. moms / stk.
Laveste pris i 30 dage før rabat:
Enhedspris267,00 DKK / kg
Hurtig betaling 1-Click(uden registrering)
14 dage til returnering
Sikker shopping

Citronskal er et af de mest værdifulde elementer i denne frugt med mange kvaliteter. Den har været kendt i hundredvis af år inden for naturmedicin, hvor man har værdsat dens brede anvendelse. Derudover indeholder den æterisk olie med en karakteristisk aroma, der kombinerer syrlige og subtilt bitre noter. Det er ikke overraskende, at citronskal gerne bruges i kulinariske sammenhænge. Den beriger smagen af retter fra mange lande og tilsættes også til desserter eller infusioner.

Yderligere oplysninger:

Ingredienser: 100% citronskal

Nettovægt: 1000 g

Produceret til: Venusti Sp. z o.o.

Oprindelsesland: Egypten

Bedst før: Udløbsdato og batchnummer på pakken


Bemærk: Produktet kan indeholde små mængder citronfrø.


Citronskal - hvordan tilbereder man en infusion?

Citronskal kan tilberedes som en selvstændig infusion eller tilsættes i små mængder til en te- eller urteblanding. Du kan tilberede en citronskalsbaseret infusion ved at hælde en teskefuld tørret produkt i kogende vand (ca. 200 ml). Lad det trække tildækket i ca. 10-15 minutter.


Hvorfor skal du vælge Vivarini?

  • Vivarini opfylder forventningerne hos forbrugerne - selv de mest kræsne - som ønsker fremragende smag i de produkter, de vælger, med opmærksomhed på høj kvalitet, dokumenteret oprindelse og de højeste etiske produktionsstandarder.
  • Vivarini er forpligtet til at bruge de kortest mulige ruter til transport af varer. Det minimerer CO2-fodaftrykket og gør dermed Vivarinis produkter endnu mere miljøvenlige.
  • Vivarini er et brand, der kun arbejder med pålidelige og troværdige avlere, som er i stand til at opfylde en række strenge standarder.
  • Vivarini-produkter er certificeret til at opfylde kravene til fødevaresikkerhed og garanterer deres naturlige oprindelse (ingen GMO!).
  • Du vil modtage hvert af de produkter, du bestiller, i forseglet, fødevaregodkendt emballage, der perfekt beskytter indholdet mod forvitring og tab af deres dyrebare kvaliteter.
Mærke
Producentkode
5902701429935
Producentkode
5902701429935
Mærke
Vivarini
Yderligere oplysninger
Produktet kan indeholde jordnødder, nødder, glutenholdige kornprodukter.
Har du brug for hjælp? Har du nogle spørgsmål?Stil et spørgsmål, så svarer vi med det samme og offentliggør de mest interessante spørgsmål og svar for andre..
Stil et spørgsmål
Hvis denne beskrivelse ikke er tilstrækkelig, bedes du sende os et spørgsmål til dette produkt. Vi vil svare så hurtigt som muligt. Data behandles i overensstemmelse med Privatlivspolitik. Ved at indsende data accepterer du bestemmelserne om privatlivspolitik.
Skriv din mening
Din mening:
5/5
Tilføj dit eget produktfoto:
pixel